ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

maestro

Bolfenk, Predaleč je še...

Gogi, večinoma zmerno do pretežno  oblačno z kakšno ploho.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Boki

Zdravo

Spet se obračam na vas, prva runda sena je uspešno pod streho :icon_wink:
Zdaj pa me zanima za naslednje dni kako bo kaj s padavinami na območju Rogaške Slatine? Predvsem imam v mislih soboto, nedeljo in ponedeljek, ali bo ponedeljek še lep in vroč brez padavin? :icon_question:

Hvala in lep pozdrav :wavey:

walter76

Sobota in nedelja sončno !
V ponedeljek pa lahko popoldne nastane kakšna ploha.nevihta ......
Prijatelj vremena !

Ciklon

Citat od: walter76 dne 03. Junij 2010, 19:49:25
V ponedeljek pa lahko popoldne nastane kakšna ploha.nevihta ......

Možnosti za le te pa so zelo zelo majhne, sploh na vzhodnu SLO.  :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Snežak

ta weekend me zanima  za vreme v Toskani, če lahko kdo svetuje!

sonce ,dež, predvsem temperatura, zaradi cunj hehe

Že vnaprej hvala in Lep pozdrav!
Življenje je lepo,ČE ga živiš

Pihe

Citat od: Snežak dne 03. Junij 2010, 22:22:08
ta weekend me zanima  za vreme v Toskani, če lahko kdo svetuje!

sonce ,dež, predvsem temperatura, zaradi cunj hehe

Že vnaprej hvala in Lep pozdrav!

Mislim,da bo šlo "dešifriranje" teh simbolčkov tudi brez znanja italijanščine,ane? :icon_wink:
http://www.meteotoscana.it/meteo/previsioni-meteo-toscana-1
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Snežak

Ej, najlepša ti dala hehe ;D
Življenje je lepo,ČE ga živiš

alešrozman94

Zanima me vreme za soboto 12.6. na Kogu (Ormož), ker nameravamo imeti obletnico valete.
Vem da je še daleč ampak vseeno bi moral znati vsaj toliko naprej. ;)

Hvala!  :icon_wink:
VREME BO!

Pihe

Citat od: alešrozman94 dne 04. Junij 2010, 06:55:31
Zanima me vreme za soboto 12.6. na Kogu (Ormož), ker nameravamo imeti obletnico valete.
Vem da je še daleč ampak vseeno bi moral znati vsaj toliko naprej. ;)

Hvala!  :icon_wink:

Predaleč!
Zaenkrat kaže,da se bo v tistih dneh spet eno višinsko jedro hladnega zraka tu okrog smukalo, pa možna je tudi plitva dolina,kar vse nakazuje,da bi bilo lahko vreme nestabilno.Kot rečeno,počakaj,da se približamo v radij treh dni. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

matrix

Mene pa zanima vreme danes v okolici Ptuja,natančneje v Cirkulanah...Od 18.00 ure naprej!
Hvala

psytoma

Kdaj lahko najprej pričakujem dež v okolici Mozirja? Zanima me glede spravila sena. Lahko imam do torka popoldne mirno dušo?

krispy123

Citat od: psytoma dne 06. Junij 2010, 15:19:27
Kdaj lahko najprej pričakujem dež v okolici Mozirja? Zanima me glede spravila sena. Lahko imam do torka popoldne mirno dušo?
No za zdaj kaže da bodo jutri popoldne nastale plohe in nevihte ki bodo nastale predvidevano samo v severni polovici Slovenije.V torek bodo nevihte nekoliko manj pogosto in bodo nastale samo lokalno.Čisto mirne duše ne boš moral biti, vendar se zna zgodit da pri vas sploh ne bo padavin,sicer pa gledaj malo padavinsko sliko pa boš vse zvedel.
lp

bolfenk

Pozdravljeni, mene zanima če se da že kaj videt za Rabac od četrtka 10.6. pa do 15.6. . Kolko sem sam nekaj gledal so
napovedane neke nevihte pa me zanima če misli biti kaj močnejšega s5? Hvala že vnaprej kateri bo si vzel čas.

LP

walter76

Citat od: bolfenk dne 07. Junij 2010, 22:27:47
Pozdravljeni, mene zanima če se da že kaj videt za Rabac od četrtka 10.6. pa do 15.6. . Kolko sem sam nekaj gledal so
napovedane neke nevihte pa me zanima če misli biti kaj močnejšega s5? Hvala že vnaprej kateri bo si vzel čas.

LP

Od 10 do 12.6 bo verjetno brez padavin sončno in vroče,od 13 do 15.6 pa se bom zenkrat vzdržal.

Nevihte so možne....
Prijatelj vremena !

walter76

Citat od: Boki dne 03. Junij 2010, 18:58:09
Zdravo

Spet se obračam na vas, prva runda sena je uspešno pod streho :icon_wink:
Zdaj pa me zanima za naslednje dni kako bo kaj s padavinami na območju Rogaške Slatine? Predvsem imam v mislih soboto, nedeljo in ponedeljek, ali bo ponedeljek še lep in vroč brez padavin? :icon_question:

Hvala in lep pozdrav :wavey:

Kako je bilo ?
Prijatelj vremena !