ZEVS Forum

Wswin

Začel/a jože, 15. Maj 2007, 08:32:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

jkocki

V WsWin-u jvem ,samo v HW bi rad spremenil nek podatek

max

Citat od: jkocki dne 26. November 2008, 18:19:50
V WsWin-u jvem ,samo v HW bi rad spremenil nek podatek

Kontaktiraj @Polo-ta, on je domač v HW

Edit: Zakaj pišeš "nek podatek", ne bit tako skrivnosten, povej kaj   :icon_question:

jkocki

Max ni to skrivnost.Mislil sem da bom dobil odgovor od prve, ne da grem v detajle.
Na spletni strani imam vpisano min temperaturo absolutno -15,2°C, kar ni res.Napaka je že v HW-ju.Izgleda , da se je ravno pri tej meritvi nekaj sfuzlalo, kajti druge naprej so v redu.V WsWin-u pa sem že popravil prej pa ni nič bolje.Če se ne da popravit jo bom pa moral zbrisat in šteti od začetka.

Lp

jkocki

Hvala Maverick, sem uredil!

Lp

max

Citat od: MaVeRiCk dne 28. November 2008, 08:05:42
Me veseli :icon_wink: :bouncy:

Počasi boš pa res postal "Mojster"  :icon_mrgreen: csss..

jkocki

Ja vsak dan neki več zveš, zato je tudi zanimiv to delat kar te veseli

Lincolin

Zdravo!
Zanima me kje bi lahko dobil celotno zadnjo verzijo WsWin-a?

Če mi lahko kdo pošlje original na: grega@najsplet.org

Hvala

jkocki

Mene pa zanima kje v WsWin-u lahko dobim mesečno statistiko podatkov(za vsak dan), ki bi jih lahko tudi sprintal?

Lp

jaka

V html mapi od wswina imaš za vsak mesec te podatke v tabelah (te datoteke zgledajo takole npr. "m200811.html" za november itd.)

fredek

Citat od: Lincolin dne 30. November 2008, 21:53:30
Zdravo!
Zanima me kje bi lahko dobil celotno zadnjo verzijo WsWin-a?

Če mi lahko kdo pošlje original na: grega@najsplet.org

Hvala

Ej moj Lincolin.

Še se vedno nisi naučil da je software potrebno kupit. Vsaj do avtorjev je fer tako.

Zavajanje druge v greh (kršenje zakonodaje) tako javno ni pošteno, ker na koncu še kdo lahko pride na idejo, da je bilo namerno.

LP

kire

No danes sem končno uspel dobiti še kabel za povezavo na PC.
Sedaj me pa zanima zakaj mi PC ne zazna postaje oziroma kaj moram storiti, ker se programa šele navajam?
Hvala
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

jkocki

jaka hvala za odgovor

Lp

Astra

Citat od: kire dne 04. December 2008, 16:44:23
No danes sem končno uspel dobiti še kabel za povezavo na PC.
Sedaj me pa zanima zakaj mi PC ne zazna postaje oziroma kaj moram storiti, ker se programa šele navajam?
Hvala

Ali imaš priklop na COM port. Če je temu tako, poglej v Device managerju v Control panelu - System kako je naštelan COM port na tvojem PC-ju. Če nimaš com porta, potem uporabljaš COM-USB varianto ali pa morda imaš le USB priklop. Če imaš com port, potem poglej še v Heavyweather nastavitev pod settings in zavihek za COM port. Upam, da kaj pomaga.  :)
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

kire

Imam COM-USB. Aje vredu kabel navaden COM, ki ga kuiš u trgovine samo mislim, da pri meni kabel ni vzrok.
Aja pa heavyweatherja nimam, ker baje ni obvezen.
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

max

Kire, samo če pa nimaš HW, potem ne smeš dat tisti watching file, kar direktno izbereš postajo.
Bom čez kakšno urco šel na VP računalnik, naredil screen shote, pa prilimal, da boš videl kako :icon_wink:
So pa različni kabli tudi, sem izkusil na lastni koži :icon_question:

Aja, pa katero postajo imaš?