ZEVS Forum

Wswin

Začel/a jože, 15. Maj 2007, 08:32:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

polo

Citat od: Ekolog dne 14. Junij 2010, 15:27:48
Ne vem v čem je fora

A res ne veš ali se hecaš?
Jast in še mnogo drugih pa vemo kje je fora. In to že dolgo časa...  ;D

Ekolog

Ja seveda, da ne vem, drugače pa ne bi spraševal, če pa veste bi se pa prosim priporočal za odgovor :shrug:

gradiščan

Citat od: Ekolog dne 14. Junij 2010, 15:52:26
Ja seveda, da ne vem, drugače pa ne bi spraševal, če pa veste bi se pa prosim priporočal za odgovor :shrug:

Mogoče pa bi vprašal na drugem forumu, kjer si našega blatil  :icon_arrow:

Ekolog

Citat od: gradiščan dne 14. Junij 2010, 19:27:04
Mogoče pa bi vprašal na drugem forumu, kjer si našega blatil  :icon_arrow:
Najlažje si je polena pod noge metat, tega pa res nisem pričakoval od tebe Robert, kar je bilo je bilo, a mi boš oz. boste zdej to skos pod nos metali :icon_rolleyes:, namesto, da bi mi odgovoril oz. odgovorili na vprašanje, če seveda poznaš oz. poznate odgovor :shrug:

Ekolog

Sedaj sem poskusil še port iz com port 1 prestavit na com port 2 pa tudi ne pomaga, deinštaliral ter ponovno inštaliral sem tudi wswin pa še vedno ne prenese podatkov iz heavy weathra :wise: :icon_rolleyes: :icon_bird: :smash:

Gorazd

Citat od: Gorazd dne 14. Junij 2010, 10:13:03
Išči ...
Vem, da je enkrat na forumu bil opisan postopek v takem primeru. Saj je le 40 strani te teme.
:icon_arrow:

Mejte se radi

Ekolog

Sem poskusil za foro še history.dat zamenjat oz. izbrisat, pa sedaj z novim history.dat normalno prenaša podatke v wswin, ne vem v čem je bil problem, zgleda, da je nekaj zaštekalo, v glavnem sedaj stvar zopet deluje oz. so podatki zopet na voljo :icon_wink: :bouncy:

gradiščan

Citat od: Ekolog dne 15. Junij 2010, 11:29:14
Sem poskusil za foro še history.dat zamenjat oz. izbrisat, pa sedaj z novim history.dat normalno prenaša podatke v wswin, ne vem v čem je bil problem, zgleda, da je nekaj zaštekalo, v glavnem sedaj stvar zopet deluje oz. so podatki zopet na voljo :icon_wink: :bouncy:

O tem "prepolnem - zabasanem" history.dat je bilo tukaj na forumu že veliko napisanega. Če bi upošteval navodilo Gorazda, bi takoj to rešil.  :icon_arrow:

Ekolog

Ne, sploh ni bil "zabasan", komaj 2000 zapisov je imel star history.dat, pa še interval osveževanja imam na 10 minut, pa jaz to redno kontroliram, da ni preveč zapisov, tako, da vsake toliko časa izbrišem history.dat in ga zamenjam z novim.

Sicer pa bosta heavy weather in history.dat kmalu preteklost :wise: :icon_cool: :icon_wink:

polo

Citat od: Ekolog dne 15. Junij 2010, 13:30:39
Sicer pa bosta heavy weather in history.dat kmalu preteklost :wise: :icon_cool: :icon_wink:

A boš zamenjal postajo  :icon_question:

Ekolog

Citat od: polo dne 15. Junij 2010, 13:34:17
A boš zamenjal postajo  :icon_question:
Da, a že ni čas :) :bouncy: :icon_wink:

joze

max

Ah, kaj še, so ja problemi z Daviskami in WMR  :icon_lol: :icon_lol:

blazek

TAm bodo šele problemi, če je že ta postajca pretrd oreh zanjga. :o :icon_haha:

Ekolog

Do sedaj je padlo 4,1 l/m2 dežja, wswin pa mi kaže le 0,9 l/m2, pogledal sem pod weather station-calibration rain quantity, pa je bilo vpisano 0.300, sedaj sem vpisal 1.000 pa mi še vedno kaže premajhno cifro :icon_question: :shrug: