ZEVS Forum

Wswin

Začel/a jože, 15. Maj 2007, 08:32:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

seba

Ali mi lahko kdo pojasni, zakaj mi wswin zazna samo 1 mb spremembe tlaka in ne po desetinkah.
Moti me namreč graf, ki je zaradi tega zelo stopničast in nima gladke linije.

polo

Citat od: seba dne 31. Januar 2009, 00:22:06
Ali mi lahko kdo pojasni, zakaj mi wswin zazna samo 1 mb spremembe tlaka in ne po desetinkah.
Moti me namreč graf, ki je zaradi tega zelo stopničast in nima gladke linije.

Kakšno postajo pa imaš?

seba

Pihe

Zdaj moram pa tudi jaz nekaj vprašat okrog tega WsWina. Zanima me, zakaj se mi po "Stop recording" ali "Start recording" (prav tako!) ne omogoči gumb "Weather data read out" (je siv).
Ko mi je nocoj maxklapa odklopila štrom in sem poskušal zjutraj nazaj priklopit, je Weatherlink lepo iz data loggerja prepisal vse manjkajoče podatke, WsWin ima pa praznino za čas brez štroma. kako dobit te podatke oz.kako omogočit gumb "Weather data read out"? :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Citat od: Pihe dne 31. Januar 2009, 10:50:07
Ko mi je nocoj maxklapa odklopila štrom in sem poskušal zjutraj nazaj priklopit, je Weatherlink lepo iz data loggerja prepisal vse manjkajoče podatke, WsWin ima pa praznino za čas brez štroma. kako dobit te podatke oz.kako omogočit gumb "Weather data read out"? :icon_question:

Drugič pravi čas plačaj položnico :icon_lol: :icon_lol:
Pihe, preveri virtual com :icon_rolleyes:, pa kamera ti tudi ne dela danes :icon_question:

Te imam pod kontrolo :police:

dajnar

Vprašanje za stare mačke!
Zanima me, kje v WSWin-u pogledam dnevne, mesečne in letne podatke za Wind Run?
za začetek WMR928NX

http://skofja-loka.zevs.si

_Roba_

Citat od: dajnar dne 01. Februar 2009, 18:29:39
Vprašanje za stare mačke!
Zanima me, kje v WSWin-u pogledam dnevne, mesečne in letne podatke za Wind Run?

Odpres WsWin in imas zgoraj (jezik v Nemscini)  Wetter - Statistik Daten - Jahr (cist na koncu)

dajnar

Ja, ja to vem. Samo tam mam podatek 37,5 km, kar pa je nemogoče, saj bi moral bit mnogo več. Če pogledam pod  Weather, Statistic dates, Rain/ET/Wind/Sun, pa je podatek za januar: Wind Run km (24h) 16,8 ???
za začetek WMR928NX

http://skofja-loka.zevs.si

eddy

Zdravo

Mam en problem oz. sej sploh ne vem če bi ga šel reševat kajti dela vse normalno.
Ampak ko wswin pobere podatke iz weatherlinka mi odspodaj pri uri napiše error synhronic ampak osveži podatke res da približno pri 1min. 45sec.

Nasvet

polo

error synhronic ,nič novega. Ne vem, če je kdo na forumu,da se mu to ne pokaže pa čeprav jim postaja normalno deluje.

eddy

Citat od: polo dne 02. Februar 2009, 11:20:27
error synhronic ,nič novega. Ne vem, če je kdo na forumu,da se mu to ne pokaže pa čeprav jim postaja normalno deluje.

Kako se pa tega rešiš? Ali je sploh omembe vredno reševati ta problem?

polo

Citat od: eddy dne 02. Februar 2009, 12:26:09
Kako se pa tega rešiš? Ali je sploh omembe vredno reševati ta problem?

To bi najbolje vedel povedati avtor programa. Če ima kdo voljo mu naj piše zakaj prihaja do tega.

seba

Kuku, moj graf za tlak še vedno hodi po stopnicah. :banghead: :icon_cry:

Ideje prosim :icon_question:

max

Citat od: seba dne 02. Februar 2009, 21:00:37
Kuku, moj graf za tlak še vedno hodi po stopnicah. :banghead: :icon_cry:

Ideje prosim :icon_question:

Pod File-->Properties, izbereš tlak in nastaviš na smooth-na pamet sem rekel, ker se mi ne da zdajle do garaže :icon_mrgreen:
Mislim da je tapravo, za debelejšo črto pa je thick :icon_rolleyes:

A je to? :icon_mrgreen:

seba