ZEVS Forum

Informacijski drsnik (Krtina.com)

Začel/a MaVeRiCk, 03. Marec 2008, 10:01:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MaVeRiCk

Že od včeraj opažam, da ne deluje informacijski drsnik (storitev Krtina.com), napiše pa strani ni mogoče prikazati, tam, kjer bi moral iti potujoč napis z vsemi postajami, @piskec, to temo sem odprl v ta namen, da te opozorim, mogoče pa ne veš, da ne deluje, ali pa so kakšne tehnične težave :icon_question: :icon_redface:

JaniS

Microsoft VBScript runtime  error '800a0009'

piskec

Ah, grrrrr.....

Se opravičujem.

Mogoče ste opazili, mogoče ne, ampak od sobote naprej krtina.com leti na novem strežniku. Končno železnina, ki se ji lahko reče strežnik.

Seveda pa to pogojuje kar nekaj težav... Ena od takih, na katero sem - priznam - pozabil, je informacijski drsnik.

Nekam veliko storitev je na tejle krtini... Mater, saj sem celo soboto prčkal, da sem jih spravil gor, kot je treba. Na, pa še par sem jih pozabil... Eh.

Danes zvečer popravim... Mater sem nemaren.  :icon_cry:

max

Citat od: piskec dne 03. Marec 2008, 10:49:55
Mogoče ste opazili, mogoče ne, ampak od sobote naprej krtina.com leti na novem strežniku. Končno železnina, ki se ji lahko reče strežnik.

:clap: :clap: :icon_wink:Čestitam

piskec

Ah, grrrr.

Se opravičujem! Čisto moja napaka.

Ko pa ne preverim vsega, ko dodam novo postajo... Nekam veliko storitev imamo...  :icon_eek:

Hvala za opozorilo!

piskec

Res?

Kje pa to opažaš? Na katerih straneh?

Jaz zaenkrat še nič ne opažam, ne dogaja se nič sumljivega, tako da ne vem, kaj bi bilo po sredi. Poskusi biti bolj specifičen, ko se spet zgodi, ok?

ŽUPMART

potem se pa drugič najprej prepričaj da ni napaka pri tebi in ne delaj nepotrebne panike.