ZEVS Forum

Trenutno vreme od 16.06. do30.06. 2008

Začel/a Mamut, 16. Junij 2008, 05:26:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

alan

Dežuje in vse bolj grmi. nč pestrega se še ne dogaja.
Me pa zanima kaj se dogaja v tuhinski dolini. Škoda da ni nobene postaje. :shrug:

kekec46

no pri nas se je dež umiril in trenutno ne dežuje ...
ampak pa prihaja iz Italjie nad naše kraje še en lepa zaenkrat še zelena celica  :icon_wink:
t: 13
padavine: 51,8mm ( mislim, da se do 00:00 ne do spremenilo kaj dosti .. )

Lp

Pihe

Začuda sem tudi jaz končal z resnim dežjem že tam okrog pol petih popoldne.Pol je bilo samo še nekaj malega za povrhu in današnji dan končujem na 88,4 mm.
Temp. +12,3+Vlaga: 99%
Tlak 1012,4 Hpa ustaljen
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Astra

Očitno je sedaj zaključena prva runda in gre ostanek padavin proti JV Slovenije. Nova pošiljka iz Italije je pa že na poti, v roku ure ali dveh bo celica že pri nas, nekaj gmenja bo spet vmes, jakost padavin pa zmerna, občasno povečana intenziteta. Nič pretresljivega ne kaže, razen izmenjaje padavine / oblačno / padavine.

Na Vrhniki se bližamo 39 litrom/m2.

Lahko noč.  :icon_smile:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

Cumulonimbus

Rahlo dežuje, prej je kako uro pa pol zmerno deževalo, vsega skupaj včeraj pri meni 7.2mm. dežja, kot je pa že Astra rekel nas bodo pa v naslednji uri ali dveh iznad S italije zopet zajele padavine, tokrat bo šlo za bolj obširen pas padavin :drool:

glede na to, da je energijo pobralo in da je smer padavin nekje do centra JZ - SV nato pa padavine kar zavijejo proti JV si veliko od napovedanih nočnih nalivov ne upam pričakovati :icon_arrow:

Lahko noč :wise:
Član ZEVS :)

Mamut

Vreme v Nevljah

oblačno

temp. +14,4 C

1012,5 hPa  raste   :icon_wink:

91 % vlage

veter S trenutno brezvetrje

včeraj padlo pri meni 7,3 mm dežja ,danes pa 5,2 mm

gradiščan

GRADIŠČE - BRKINI

Ponoči 3 x nalivi z bobnenjem. Padlo je 39.3 mm dežja. Trenutna temperatura pa je 11.4 stopinje.

TWISTER

sedaj v jutranjem času nas bo prešla fronta, lepo se vidi na radarju kako na S meji nastajajo padavine ob fronti :icon_wink: bomo videli koliko se bo še kaj sprožilo :icon_wink:

MINIMAX

Lj-Polje
5:45
rahlo dežuje
14,5°C
včeraj 28,4mm
danes že 10mm
ta mesec 138,4mm
MINIMAX
Lj-Polje

paradolf

Naš konec je kot kaže ostal med najmanj namočenimi tokrat.
Včeraj do polnoči le 9.8mm, do 6h zjutraj pa še 5mm zaenkrat.
Nič od napovedanega v našem koncu, čeprav delno spadamo pod S Slo in delno pod širše Lj-območje kjer so bile napovedane močnejše padavine. Švoh  :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

zimazakon

Trebnje
+15.3° C
93% RH
1013 hPa
piha N-NW do 13km/h
včeraj je nalilo 11mm dežja, od polnoči pa do jutra 22litrov /m2 :icon_smile:
Suše ni občutiti :clap:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

max

Griže

Oblačno, rahlo dežuje
Temp 15,5°C
Tlak 1015mb
Vlaga 97%
Veter 5km/h JZ
Padavine, danes 17,1mm  včeraj 35,5mm ,skupaj v tem poslabšanju 52,6mm

Gorazd

Pri nas pa je bila prav mirna in skoraj bi rekel suha noč. Včeraj popoldan je padlo še 10 mm, tako da skupaj 50 mm.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

grizli

Podatki za Kočevje

-pretežno oblačno
-temperatura 14.9°C
-tlak 1014 hPa
-relativna vlažnost 93%
-padavine danes skupno 34 mm;
-veter 5.8 km/h; JV - 124°

lpP
grizli ma vas rad

fisher

Vsega 17mm padavin v tem poslabšanju. ARSO je še enkrat udaril povsem mimo z opozorilom na visoke vode za naš konec. Sora spet ni niti kalna. Kdor je za naš in polhograjsko konec napovedal veliko padavin je udaril povsem mimo. Sam sem bil zelo skeptičen glede padavin, vendar sem bil prepričan da do enih 30mm bomo pa že prišli.
Skratka razočaranje na celi črti.

Trenutno pa oblačno, 15 stopinj.