ZEVS Forum

Na Kitajskem žrtve zaradi snega

Začel/a alan, 22. Januar 2008, 23:56:55

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

alan

Peking - V osrednji in vzhodni Kitajski je zaradi obilnih snežnih padavin umrlo najmanj 17 ljudi.

Sneg je na cestah povzročil kaos, nekateri predeli pa so bili dlje časa odrezani od sveta. Najhuje je v provinci Hubei, kjer se je zaradi snega porušilo več zgradb, glavne prometnice pa so blokirane.

Podobno je tudi v provinci Anhui. Zaradi snega in ledu so tudi motnje v oskrbi z električno energijo, močno pa je moten tudi letalski promet.

Zaradi snega, kakršnega ne pomnijo že več desetletij, naj bi bilo prizadetih deset milijonov Kitajcev. Brezdomce in prebivalce ogroženih področij so že evakuirali v primerna in varna zavetišča.

vir: http://siol.net/svet/novice/2008/01/sneg_na_kitajskem.aspx
Sneg do semaforjev? Malo pretiravajo Kitajci, al pa je celo res

Mamut

Pa kje ste tukaj videli 2 m snega a nevidiš da so tir zraven, signali so pa od železnice....  :icon_haha: :icon_lol: :icon_lol:

Ja madona tale luna od včeraj je pa res od hudiča zdej že ene navadne slike ne vidjo dobr..... :icon_cry: :icon_lol: :icon_lol:

markokorosec.net

hahaha :icon_lol: prehitel si me Mamut, točno to sm mislu napisat...kao zasuto s snegom do semaforjev (folk pomisli na tiste dvignjene ob cestah), obenem pa vidne tirnice, kjer je le nekaj cm na njih.

Carska novica tedna :icon_lol: :icon_haha: :icon_haha:

Mamut

Ja Mare takole vidiš manipulirajo z raznimi kvazi slikami in zganjajo norijo seveda če jim nasedeš, čim malo bolj natančno pogledaš pa vidiš da so same manipulacije in to naše ljudstvo veselo bere in komentira ja ta zima je pa tam res od sile snega do semaforjev :icon_eek: :icon_cry: :icon_lol: 
ja da dol padeš da ne rečem še kaj hujšga  :icon_surprised: :banghead:

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

Pihe

Jaz pa sem fori nasedel,haha! :icon_redface: :icon_lol:
Tisto zraven semaforjev sem videl, ampak sem pomislil, da so upognjeni kabli za trole. :icon_lol: :icon_lol:
Se vidi, da sem s hribov doma.Juhej! :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

paradolf

Tudi jaz sem nasedel, pa nisem glih s hribov Pihe  :icon_haha:
Ja čisto zavajanje javnosti.. Po nagi riti s šibo  :icon_twisted:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

alan

:icon_lol: :icon_haha: :icon_lol:
Joo, polna luna. Pa zaspan sem že bil in sm komej čakov da grem spat  :icon_lol:
Ma teli novinarji tud tko pišejo da je sneg na cestah povzroču kaos zravn pa nalimajo sliko železnice ki ima okrog 10cm snega. :shrug: :banghead:

ThompsonPass

Tale z železnico je dobra..sm nasedu za 5 sekund
kaj kitajci že desetletja niso meli 10cm snega??  :icon_lol: potem pa mi jamramo da nič nimamo  :icon_haha:
Še v najslabši možni zimi je pr nas tolk snega  :icon_haha: no mogoče pa nas zima 08/09 še bolj razočara... :shrug:
the sky is the limit

maestro

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si