ZEVS Forum

WMR 928 NX

Začel/a Aquatic, 23. November 2008, 16:22:02

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Citat od: dajnar dne 13. December 2008, 09:22:35
Pihe, sej to da bi ti kupu WMR-ko niti nisem mislu  :icon_haha:, če pa si pripravljen pomagat sem ti zelo hvaležen. Samo povej, kako se dogovoriva  :beerchug:

Ja pol pa ni kaj pomagat.Zbij trgovcu ceno ceno(ker imaš možnost) in to je to.Ko se uskladita pri ceni plačaš in je quit. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

dajnar

Citat od: Pihe dne 13. December 2008, 09:01:32
Sem že kupoval pri tem trgovcu, sem registriran na eBayu, imam PayPal, lahko ti pomagam, nove WMR928NX zase pa niti slučajno nimam namena kupovat. :icon_cool:

Citat od: Pihe dne 13. December 2008, 09:01:32
Ja pol pa ni kaj pomagat.Zbij trgovcu ceno ceno(ker imaš možnost) in to je to.Ko se uskladita pri ceni plačaš in je quit.

Ne razumem ??? Najprej "lahko pomagam", potem pa ta odgovor ???
za začetek WMR928NX

http://skofja-loka.zevs.si

Pihe

Citat od: dajnar dne 13. December 2008, 10:14:56
Ne razumem ??? Najprej "lahko pomagam", potem pa ta odgovor ???

Glej: če ti ni jasno, kako zadeva poteka, bi lahko vprašal na ZS ali mail.Ne morem namreč jaz s svojim eBay accountom licitirati zate, če potem tistega ne kupim sam.Ko grem jaz v "igro",moram zadevo kupit jaz.Pri tem lahko edino naredim to, da si potem naslovnik kupljenega ti, ampak plačati moram pa jaz, ker sem pač uporabil svoj račun za licitiranje.
Če bi pa rad sam izpeljal zadevo, potem se pač moraš registrirat na eBayu(ne stane nič), skreiraš uporabniško ime in geslo in s tistim se potem prijavljaš.Pomembno je tudi, da preveriš, kak način plačila(gotovina,PayPal,kreditne kartice,ipd)sprejema trgovec, ker je od tega precej odvisno, ali bo zadeva koštala toliko od piše, ali bodo še kaki drugi stroški.In nenazadnje moraš preverit, ali trgovec sploh prodaja v našo državo ali ne.
Veš, ni zadosti, če napišeš samo, da rabiš pomoč.Če ne vem v kaki stopnji si pri poslu, potem lahko filozofiram v nedogled, kot sem malo višje. :icon_haha:
www.bovec-vreme.si

_Roba_

V cem je finta ce kupis ti postajo in jo ti dobis...In jo njemu potem dalje posles?On ti pac prej denar nakaze in si zaziheran ti...Ce jo bo prisel iskat jo bo ce ne pa pac ne...Bos jo pa dalje prodal :) Pa preden bo sam dobil ebay kodo,paypal papire itd...Bo novo leto ze  ;D

Vi2 se samo zmenita kam ti € nakaze pa kupi zadevo ce je resen :D

gandalf

Pozdravljeni,

mene zanima če je možno da so takšne cene vremenske postaje na ebay.de za model Oregon nx928  :icon_question: Ker pri nas so ne normalne cene!!!  :icon_eek:

http://cgi.ebay.de/Wetterstation-WMR-928-NX-Scientific-mit-PC-Software_W0QQitemZ360211543811QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Wettermessung_PM?hash=item53de47f703

Koliko so potem še stroški za to napravo da jo dobiš domov (iskušnje z ebay.de)? Je to 100% preverjeno oz da ne gre za kakšen nateg ti pošlješ denar potem pa se lahko za vse obrišeš!  :icon_question:

H2o

Cena dostave pri tem prodajalcu je 25€, za vsak naslednji izdelek pa 7€. Da bi te prodajalec nategnil, je verjetnost praktično nična (99,6% Positive Bewertungen). Na splošno je ebay zanesljiva zadeva. Jaz do sedaj nisem imel nobenih težav. Sem že dobil paket hitreje z Nemčije, kot iz Slovenije.  8)

gandalf

Hvala lepa za ogovor!  :clap: V bližnji prihodnosti bi rad nekaj takšnega kupil ker je zelo zanimiva stvar. Sam malce vagam med Oregon wmr200 in nx928?  :icon_question: Vem da ima wmr200 data loger!

max

Tudi o WMR200 je že bila debata na forumu.......temeljito preberi  :icon_arrow:

http://forum.zevs.si/index.php/topic,521.0.html

Pihe

Naj te opozorim,da lahko to postajp dobiš tudi ceneje od tam napisane cifre!Prodajalec namreč dopušča barantanje("Preissvorschlagen").Po izkušnjah,ki jih imam s takim barantanjem,bi lahko to postajo dobil tudi za nekje med 175 do 185 EUR!
Zame ni dileme,kaj bi vzel,če bi slučajno moral še kdaj Oregonko kupovat: WMR 928 NX in pa en star PC kot nadomestek loggerja! :icon_wink:
www.bovec-vreme.si

gandalf

Hvala lepa na odgovor Pihe!  :icon_wink: :clap:

max

Citat od: Pihe dne 29. November 2009, 11:09:00
Zame ni dileme,kaj bi vzel,če bi slučajno moral še kdaj Oregonko kupovat: WMR 928 NX in pa en star PC kot nadomestek loggerja! :icon_wink:

In po možnosti še en poceni UPS, za krajše štrom-prekinitve :angel:

Spc

Še sploh dobiš 928ko ?
Kolko vidim je zunaj novi model na usb .. vprašanje če še delajo 928ko.

Drugače pa sem poglejte:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310189567062

Kolko pa opažam jih ni več dosti.
:surprised: :'(