ZEVS Forum

Najcenejši nakup WS-3600

Začel/a blazko, 04. Junij 2008, 13:05:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazko

Pihe

-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

kekec46

OFF: kako pa je z uveljavljenjem garancije, če pride kaj narobe ?
mislil sem predvsem s tem, ker je kupljeno v tujini ?

ŠTROMAR

Citat od: kekec46 dne 04. Junij 2008, 21:36:17
OFF: kako pa je z uveljavljenjem garancije, če pride kaj narobe ?
mislil sem predvsem s tem, ker je kupljeno v tujini ?

Garancijo uveljavljaš pri prodajalcu!
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Pihe

Citat od: ŠTROMAR dne 04. Junij 2008, 22:09:12
Garancijo uveljavljaš pri prodajalcu!

Slavc, ne bo ravno držalo! Garancijo daje proizvajalec in ne prodajalec!Res pa je, da ob dobrih poslovnih običajih prodajalec poskrbi za svojega kupca in mu pomaga zrihtati servis. :icon_wink:
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

Citat od: Pihe dne 05. Junij 2008, 08:05:20
Slavc, ne bo ravno držalo! Garancijo daje proizvajalec in ne prodajalec!Res pa je, da ob dobrih poslovnih običajih prodajalec poskrbi za svojega kupca in mu pomaga zrihtati servis. :icon_wink:

Garancijo res daje proizvajalec(garancijski list ali izjava), uveljavljaš pa jo vedno pri prodajalcu(z računom).
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Gorazd

Zakon o varstvu potrošnikov pravi, da pravice iz garancije potrošnik uveljavlja pri proizvajalcu oz. njegovih pooblaščenih servisih, lahko pa tudi pri prodajalcu.
Torej imata oba prav!  :beerchug:
PS: Velja pa to v Sloveniji.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

blazko

@ ATA  & Pihe
Verjetno glupo vprašanje ampak vseeno - a imajo te postaje menije samo v nemščini ali je tudi v angleščini?

LP
BlazKo

ATA

Ja res mogoče glupo vprašanje - v slovenščini pa žal ni... :shrug:

Pihe

Citat od: blazko dne 05. Junij 2008, 09:30:35
@ ATA  & Pihe
Verjetno glupo vprašanje ampak vseeno - a imajo te postaje menije samo v nemščini ali je tudi v angleščini?

LP
BlazKo

Ker gre za proizvod iz angleškega govornega območja, je seveda primarni jezik angleščina. :icon_wink:
Slovenščine pa seveda ne pričakuj.Vsaj še en lep čas ne. :shrug:
www.bovec-vreme.si

blazko

Slovenščine tudi slučajno ne pričakujem. Zaskrbelo me je le to, da ne bi bilo slučajno samo v nemščini.

TWISTER

Blažek kar se garancije tiče je sploh ne gledat ker je to vse skupaj en nateg...  :icon_rolleyes:

jaz sem svojo prvo WMR-jko kupil v SLO in ko se je pokvarila so mi trdili da mi je strela udarila in da se ne da popravit in da to ne spada v garancijo... seveda ni bilo nobene nevihte pozimi, s SPC-jem sva pa samo dežemer zamenjala, pa še na en XY servis sem odnesel za mnenje in pol je vse delalo...seveda pol ko sem jim to pokazal so mi plačali z obrestmi vred...sam kaj ti to pomaga... :icon_rolleyes:

dajnar

Ker sem nov , najprej en lep pozdrav vsem na forumu. Ne vem, če sprašujem na pravem mestu, vendar bi rad zvedel razliko med WS 2300 in WS 3600 (predvsem v funkcijah), to, da ima WS 3600 touch screen vem, zanimajo pa me še ostale razlike, predvsem zato, ker je cena WS 3600 precej višja. Ker bo to moja prva vremenska postaja, me še zanima, kaj mi priporočate (jaz bi se najraje odločil kar za WS 2300).
za začetek WMR928NX

http://skofja-loka.zevs.si

TgT

Kolikor se spomnim je ws3600 novejša sestrica z izboljšanim dometom signala ter večjim spominom za podatke.

Kje pa nameravaš kupiti in koliko znašajo tvoje finance za postajo?

Thesaurus.si je predrag, zelo predrag  :icon_sad: