ZEVS Forum

V pričakovanju pomladi, april 2008 (drugi del)

Začel/a ablak, 01. Maj 2008, 03:08:12

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ablak

Nadaljevanje prvega dela teme, ( ogled prvega dela na: http://forum.zevs.si/index.php?topic=1153.0 )

Inserti:

V  manjši odsluženi gramoznici se je naredilo pravo Črno jezero. Od kje črna površina vode, nisem uspel ugotoviti.

Pa še avtor fotografij:

Inserti:

Mesec april je naokrog. Tudi pri nas se zelenilo drevja vzpenja vsaki dan višje. Do sedaj ( 30.04.2008) je višina ozelenele drevnine dosegla cca  650m Nmv.

Sicer se pa tudi v naravi nekaterim bolj mudi kot ostalim.

Inserti:

Na aprilskem potepanju po naravi, se mi je le ta oddolžila z znatnim kupčkom izvrstnih
gob (Majniška kolobarnica), ki jim je letos aprilska moča še kako ustrezala. Sicer gobice niso velike, so pa toliko bolj prijetnega in aromatičnega okusa. Za mene, se boljša goba, kot je majniška kolobarnica, težko najde.

Inserti:

Toliko v aprilskem reporterju. Mogoče ni ravno povsem vremensko obarvan, je pa večina dogodkov povezana z njim.

Stopamo v mesec maj, ki nam bo zagotovo postregel z zanimivimi vremenskimi prilikami in z njimi povezanimi dogajanji..... pa seveda, tudi z ljubeznijo.

L.p.

Ps.  Za delitev teme na dva dela se vsem opravičujem, kajti  stran foruma in tudi moje znanje mi ne dopuščata, da bi vse  objavil v enem delu.
Najbrž sem pripravil preobsežno gradivo. Prosim za poduk. Hvala!

Neurje

zelo lepi reportazi

cudovite slike iz vasega konca kjer je res lepo

gradiščan

Lepo predstavljeni kraji okoli tebe. Zelo si se potrudil..  :icon_wink: :clap:

robi14

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

ŠTROMAR

Zelo, zelo lepo zbrano, urejeno in predstavljeno.  :clap:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Cumulonimbus

ablak super lepo poslikano, ampak tista meja med ozelenelim drevjem in neozelenelim je prečudovita :clap:

lp
Član ZEVS :)

paradolf

Čestitke ablak za odličen prikaz prehoda v pomlad. Gobice njam njam  :drool:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2