ZEVS Forum

Kaksno fotografsko opremo imate?

Začel/a MaRkUš, 08. April 2008, 17:18:29

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Gorazd

Dobri stari IrfanView v Batch Conversion
www.irfanview.com

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

Ledeni

Sony DSC P72 3,2 MP. 4 in pol leta stara stvarca še kar dobro služi, ni pa glih za slikanje strel.

Po novem imam še 5 MP fotoaparat na Nokiji N95. Vedno z mano na poti  :icon_biggrin:

kekec46

Sony DSC-W15 ... ma že ene 2-3 leta ... a še zmeraj služi svojemu namenu   :icon_wink:
poleti bodo prišle pa verjetno kakšne okrepitve  :icon_haha: bo treba kakšno novo stvarco nabavit :D

robi14

ponosen imetnik novega (14 dni) Canona S5, prej pa A75. Je bil tut dober, ta pa je ZAKON!!!

max

Po zelo ugodni ceni sem nabavil SLR-ja, Olympus E-330, pa po enem tednu učenja z njim
dobivam mozolje :icon_exclaim: :icon_lol: :icon_lol:

Pihe

Fuji Finepix 6500S. Se nekako tolerirava s tem mojim aparatom.Jaz, ker pojma nimam, on pa, ker ga ne matram preveč(ker ne znam). :icon_exclaim: :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Astra

Sam imam skromno a vseeno živahno digitalno zverinico - Canon A530.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

polo

Citat od: Astra dne 19. Maj 2008, 21:53:04
Sam imam skromno a vseeno živahno digitalno zverinico - Canon A530.  :icon_wink:

Sva že dva :icon_smile:

ŠTROMAR

Canon A520, ki že skoraj tri leta dobro služi svojemu namenu. Do predllani imel dolga leta tudi MINOLTO XD-7, pa so mi vlomili v avto in jo ukradli skupaj z objektivi in diafilmi. :shrug:

ablak

Olympus C-5060 Wide Zoom, po potrebi adapter CLA-7 in telekonventer TCON-17C. Vse skupaj je staro cca 4 leta in je do sedaj dobro služilo svojemu namenu. Kot compakt kamera mi dopušča veliko ročnih nastavitev. Z aparatom sem zadovoljen.

Lp

EDIT:

Opazil sem, da sem ravno ob mojem polletnem druženju na forumu pripopal svoj 500 ti post. Upam, da bo čez pol leta številka zopet okrogla.

max

Citat od: ablak dne 20. Maj 2008, 07:38:04
Olympus C-5060 Wide Zoom, po potrebi adapter CLA-7 in telekonventer TCON-17C. Vse skupaj je staro cca 4 leta in je do sedaj dobro služilo svojemu namenu. Kot compakt kamera mi dopušča veliko ročnih nastavitev. Z aparatom sem zadovoljen.

Lp
Se vidi po slikah, da obvladaš zadevo :icon_wink:

Nartabulš

Fujifilm FinePix S100fs - "all-in-one" popolni popotnik

Ločljivost 11,1 milijonov točk
Optični zoom 14,3x optični zoom (28 - 400mm)
Teža 918g (brez dodatkov, baterij in pomn. kartice)

Več na : http://www.e-fotografija.si/templates/?a=1625&z=7&page=1

medovreme

Uporabljam Canon EOS 300d, Vlebanov stativ (težka mrcina), žični sprožilec, objektiv SIGMA 18 - 200 mm (dogitalen) pa Canon 18 - 55 mm (digitalen).

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

ales77

lep pozdrav

prejsni teden se mi je pokvaril Canon PowerShot S1 IS zanima me  katerega lahko kupim da bom lahko se normalno slikal strele da ima vse nastavitve iso in podobno za ugodno ceno seveda! Hvala za odgovore

rudl

Citat od: ales77 dne 17. Julij 2008, 19:00:41
lep pozdrav

prejsni teden se mi je pokvaril Canon PowerShot S1 IS zanima me  katerega lahko kupim da bom lahko se normalno slikal strele da ima vse nastavitve iso in podobno za ugodno ceno seveda! Hvala za odgovore

Da ti lahko kdo karkoli predlaga, moreš povedati znesek, ki si ga pripravljen plačati?