ZEVS Forum

Vremenska postaja- Gradišče pri Materiji - Brkini

Začel/a gradiščan, 11. Maj 2007, 19:43:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

Citat od: Ekolog dne 29. April 2009, 20:54:17
@Gradiščan, opazil sem, da ti ura za 5 minut prehiteva na tvojem vremenskem pcju, namreč ob 20.50 sem obiskal tvojo spletno stran, pa mi je kazalo trenutne podatke za ob 20.55 :icon_question: :icon_question: :zaba: :icon_eek:

Pride ženska srednjih let k zdravniku, vsa otekla in plava po obrazu.

Pa pravi zdravniku: "Gospod doktor, mož me vsakič, ko pride iz gostilne
pretepe.

Kaj naj naredim???" Zdravnik ji svetuje: "Gospa skuhajte kamilični
čaj in ga grgrajte vsakič ko pride mož iz gostilne.

To počnite, dokler NE gre spat. Čez en mesec pa pridite na kontrolo."

Gospa pride čez en mesec na kontrolo vsa lepa in pravi zdravniku:

"Gospod doktor, vi delate čudeže. Res pomaga, mož nič več NE znori"

Pa ji doktor odvrne: "Saj sem vedel, DA NI kriv alkohol, ampak GOBEC!!!!"

:icon_haha: :icon_lol:

gradiščan

Danes dne 05.07.2009 je bil zabeležen nov rekord v padavinah in sicer je v eni uri padlo 30,3mm  :buttrock:

gradiščan

Dne 06.07.2009 zabeležen nov padavinski rekord in sicer je padlo v eni uri kar 48,6mm , stari je zdržal komaj 24 ur.
Skupaj pa je bilo za 62,6mm padavin.
veter v sunkih je potegnil do 41,4km/h SE 5Bft ob 13:47

gradiščan

Od dne 07.07 od 14.52 ure NI podatkov zaradi udara strele. Po sporočilu, ki ga imam je eksplodiralo nekaj žarnic po hiši, ne dela internet, ne delujeta dva od treh PC-jev. Ostalo škodo še ugotavljajo.  :banghead: Lansko leto, ko sem bil na dopustu je bila uničujoča toča v Gradišču in okolici. Letos pa je vesoljni potop in strele  :banghead: :banghead:.
Kdaj bodo ponovno podatki dosegljivi??  :icon_question: Nimam pojma  :icon_mad:

gregach

@gradiščan nas v okolici podčetrtka se pa vse izogiba ne? :icon_banned: :banghead:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

max

Citat od: gradiščan dne 07. Julij 2009, 16:20:20
Od dne 07.07 od 14.52 ure NI podatkov zaradi udara strele. Po sporočilu, ki ga imam je eksplodiralo nekaj žarnic po hiši, ne dela internet, ne delujeta dva od treh PC-jev. Ostalo škodo še ugotavljajo.  :banghead: Lansko leto, ko sem bil na dopustu je bila uničujoča toča v Gradišču in okolici. Letos pa je vesoljni potop in strele  :banghead: :banghead:.
Kdaj bodo ponovno podatki dosegljivi??  :icon_question: Nimam pojma  :icon_mad:

Ne boš smel več na dopusta  :icon_mrgreen:

Aquatic

To pa ni fino. Upam, da je z računalniško in ostalo opremo vse uredu.
Davis Vantage Pro2

Pihe

Joj,smola!Upam,da si imel zadeve zavarovane.V teh cajtih se ni več za prepuščat sreči in milosti onega zgoraj. :icon_arrow:
pa nisem zavarovalni agent,da ne bi kdo mislil. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

gradiščan

Po zadnjih podatkih vremenska deluje in PC vseskozi beleži podatke  :praise: :icon_arrow: Ostalo sosed še ugotavlja kako in kaj..

gradiščan

Pa smo spet na spletu  :clap:

O škodi, ki jo je strela povzročila pri meni ne bom niti razpravljal, zdaj samo da vidim, kakšne izgovore za izplačilo si bo našla zavarovalnica  :icon_evil:

Na vremenski postaji je od udarca strele ostal vetromer oziroma smer vetra na poziciji 353 stopinj, sem že nekaj pregledoval, vendar še ugotavljam kaj bi bilo. Ostalo zaenkrat deluje normalno.
:wavey:

Astra

U fino. Čestitke za vzpostavitev delujočega stanja. Ja, mati narava ne pozna usmiljenja. Upamo lahko le, da bo čim manjkrat usekalo kje blizu. Pa kable ven stakniti ob večjih nevihtah ...  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

gradiščan

Citat od: gradiščan dne 14. Julij 2009, 08:51:25

Na vremenski postaji je od udarca strele ostal vetromer oziroma smer vetra na poziciji 353 stopinj, sem že nekaj pregledoval, vendar še ugotavljam kaj bi bilo. Ostalo zaenkrat deluje normalno.
:wavey:

Od danes naprej zopet deluje tudi smer vetra, saj imam nov vetromet. Nabavil ga tukaj  :icon_arrow:  http://www.ukweathershop.co.uk/ in moram jih pohvalit, v petek 18.09 sem naročil, včeraj 21.09 pa je prispelo iz Anglije  :icon_wink: Vsekakor priporočam, če kaj kupujete  :icon_biggrin:

max

Ekolog

@Gradiščan, preveri podatke, postaja ti kaže visokih 20°C :icon_arrow: :icon_eek: :smash:

Saj boš verjetno ali pa si ga že dobil opozorilni email od AWEKAS administracije :shrug: