ZEVS Forum

Zgolj predlog

Začel/a umetnik, 12. Marec 2008, 15:53:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

umetnik

Predlagam, da se resnejša debata o vremenu preseli v temo Napoved vremena, manj resna, osebna razmišljanja (kot je zapisano tudi v podnaslovu teme) pa preseli v Napoved vremena - splošna debata. Zaradi bojazni, da bodo prispevki izbrisani, si namreč le redko kdo sploh še upa pisati poste v Napoved vremena - splošna debata. In na drugi strani ne vem, zakaj bi si nekdo želel svoje resne pripombe (četudi so enovrstične in izražajo tudi čustveno plat doživljanja vremena) pisati ali pa celo limati slike v Smetišče oziroma Kotiček za jokanje in ostalo komentiranje.

Mislim, da bi forum v tem primeru bolje zaživel.
Dosti o upravičenosti takšnega predloga lahko pove že dejstvo, da nihče več ne piše postov v moderirano napoved vremena in jih je zato potrebno prenašati iz splošne debate ...

ATA

Zanimivo!!
Odpre se nova tema, po dveh postih se tema zaklene, po čudežu se spet odklene.. :icon_question:

Polo, to kar si napisal, da kaj jokamo, saj nismo člani Zevs- a, se pravi da smo outsaderji in nema pravo glasanja..

TWISTER

vi vsi skupaj ne ločite napovedi od jokanja in dokler se to ne spremeni vam tudi bog ZEVS ne more pomagat :icon_rolleyes:
nobeden vam ne bo brisal posta če boste pisali o napovedih, pa tudi če bojo neumne. Za vse ostale bedarije imate pa 100 tem odprtih. Kaj tukaj ni jasno... a naj narišem oblačke in miselne vzorce s puščicami ali kaj :shrug:  Če pa hočte imet babji forum s čvekami in trači, pa dajte predlog na glasovanje in se vam bomo mi odmaknili, pol pa delite karkoli hočete! Zaradi takih stokanj kot so tale, razpada celo društvo in ljudje ki se spoznajo na vreme zapuščajo forum. :icon_arrow:

Cumulonimbus

Citat od: TWISTER dne 13. Marec 2008, 09:56:23
vi vsi skupaj ne ločite napovedi od jokanja in dokler se to ne spremeni vam tudi bog ZEVS ne more pomagat :icon_rolleyes:
nobeden vam ne bo brisal posta če boste pisali o napovedih, pa tudi če bojo neumne. Za vse ostale bedarije imate pa 100 tem odprtih. Kaj tukaj ni jasno... a naj narišem oblačke in miselne vzorce s puščicami ali kaj :shrug:  Če pa hočte imet babji forum s čvekami in trači, pa dajte predlog na glasovanje in se vam bomo mi odmaknili, pol pa delite karkoli hočete! Zaradi takih stokanj kot so tale, razpada celo društvo in ljudje ki se spoznajo na vreme zapuščajo forum. :icon_arrow:

X :icon_arrow:
Član ZEVS :)

Neurje

umetnik

Umikam post.

Vreme

V bistvu imate prav vsi, a tudi sam se strinjam, da je na tem področju potrebno nekaj narediti, spremeniti. Pa saj to tako ali tako vseskozi poskušamo, pa morate priznati, da nam ne uspeva najbolje.

V Napovedi vremena - splošna debata naj bi pisali Manj strokovna ,osebna mnenja in razmišljanja o napovedi vremena, kot imamo tudi napisano v pod forumu.

V napovedi vremena pa vse resne napovedi. A ta napoved nam nikakor ne zaživi, je pa zaživela in to zelo v smetišču, kotiček za jokanje.

Sicer pa se je tudi tukaj pokazalo več omejitev strmi samo še na slabše, na žalost.

TWISTER

vreme sej dejansko je omejitev samo ena in to je da se piše o napovedih in nič drugega... v starih dobrih časih je živela tema napovedi splošne debate ko so se izmenjavala različna mnenja in napovedi, vsak ki je naredil napako v napovedih se je marsikaj naučil.
mogoče bi bilo bolje če tist kotiček premaknemo zraven splošnih napovedi, tako da bi uporabniki naprej lahko kako napoved napisali v napovedih, potem pa hormone sproščali v kotičku za jokanje...tudi mene kdaj prime :icon_haha:

Vreme

Twister se strinjam, da bi ga premaknili iz kotičkaza jokanje. Kot si rekel še najboljše včasih zanese in prav je tako!!!

TWISTER

jaz sem imel v mislih da bi kotiček za jokanje premaknili iz smetišča med splošne napovedi, saj bi potem uporabniki lahko skoz skakali iz ene teme v drugo in imeli obe v istem podforumu...konec koncev sta zelo povezane :icon_wink:

Vreme

Citat od: TWISTER dne 13. Marec 2008, 11:59:28
jaz sem imel v mislih da bi kotiček za jokanje premaknili iz smetišča med splošne napovedi, saj bi potem uporabniki lahko skoz skakali iz ene teme v drugo in imeli obe v istem podforumu...konec koncev sta zelo povezane :icon_wink:

Ja saj isto misliva  :icon_wink:

umetnik

Citat od: TWISTER dne 13. Marec 2008, 11:59:28

Salomonska rešitev po mojem.  :icon_wink:

TWISTER

polo

Predlagam,da se tema Napoved vremena http://forum.zevs.si/index.php?topic=1007.0  "odklene" tudi za  druge uporabnike,ker tema sameva!
Vodstvo,kaj menite?

Pihe

Predlagam, da bi vsaj tisti ta bolj aktivni v profil napisali tudi nadmorsko višino kraja oz. točke, od koder javljajo svoje podatke. :icon_wink: Pri sneženju bi bil to zelo dobrodošel podatek.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si