Prej bi rekel ni zanimanja, forumu vidno nazaduje v kvaliteti žal.
Mat89, zakaj misliš, da forum nazaduje v kvaliteti? Upam, da ne po objavah v Smeh in solze?
Tam notri je pač tisto, kar ljudje radi počnejo in to morda ni tisto, kar bi nekateri radi, a vseeno to JE tisto, kar ljudje počnejo.
Že večkrat smo se trudili, da bi prevagali na strokovne teme, pa kakor smo vsi videli, to nikakor ne gre.
A vseeno bi bilo preveč reči, da forum nazaduje. Forum je odsev same družbe, je le odsev menjave generacij, orodij, digitalizacije, odnosov, whatever. Stvari se spreminjajo in vsi mladi, ki so tu "gor" zrasli med Smeh in solze prej ali slej pridejo do točke, ko rečejo: "ta forum je za en klinc". Pa se ne preselijo v kvalitetne teme, še vedno ostanejo tam, kjer so najraje.
Brez vseh teh Solz pa res foruma potem ni. Torej ... Tudi oblikovna sprememba je le oblikovna sprememba, vsebine bodo še vedno enake, ljudje isti.
A jaz na forumu vidim precej kvalitete in vidim kar nekaj članov, ki so na vseh naših solzah prišli do nekega znanja, ki ga zdaj radi delijo. Sicer spet v solzah, a vseeno. Meni nikoli ni bilo težko izmed plevela najti lepe rožice. Verjamem pa, da ta plevel nekatere moti. A lepih rožic ni brez plevela, ne?
Ne me narobe razumet - to ni kritika tebe ali kogarkoli, to je le razmišljanje. Mislim, da bi morali razmišljat bolj v tej smeri - kako tiste uporabnike, ki dobro pišejo in imajo znanje, spraviti v kvalitetne teme in bolj v pogon. Morda osvežiti upravni odbor, najti mlade / mlajše, ki bi vse to poprijeli in peljali naprej.