Takole napoved sem na željo radia Orion posredoval za naslednje dni - naj me "Zevs" varuje pred blamažo

Aja, sej je tud ARSO kdaj mimo usekal

V petek grem službeno v Istro, če bo kaj pametnega, bom naredil par fotk, nostalgija na dopust me že daje

15.06.2007 - NAPOVED ZA ARGONAVTSKE DNEVE NA VRHNIKI: Nad našimi kraji se bo v prihodnjih dneh še naprej zadrževalo območje enakomernega zračnega pritiska. Tako bo v naslednjih dneh pihal zmeren JZ veter, ki bo nad naše kraje prinašal razmeroma topel in občasno tudi bolj vlažen zrak. V petek 15. junija bo v glavnem suho vreme z jutranjimi temperaturami med 14 in 19°C ter dnevnimi temperaturami med 23 in 28°C, v noči na soboto 16. junija nas bo dosegla oslabljena hladna fronta, ki bo prinesla nekaj ploh in morda tudi kakšno nevihto. V soboto dopoldne bo pretežno oblačno vreme, rahle padavine bodo postopoma oslabele. V soboto popoldne bo zmerno oblačno in predvidoma suho vreme. V nedeljo 17. junija kaže na zmerno oblačno vreme, popoldne se bo postopoma razjasnilo. V ponedeljek, torek in sredo 20. junija bo poletno toplo in v glavnem sončno vreme s povečano koprenasto oblačnostjo v popoldanskem času. Dnevne temperature bodo segale med 25 in 30°C!