ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

hunter

Pravkar je šla mimo mene nevihta z močnim vetrom in dežjem, toče ni bilo.
RCZ performance

polo

V smeri Gorjancev se nekaj večjega dogaja,mislim pa da potuje direkt proti meni,lisca je pa off :icon_cry:

blazek

K sreči vsaj radar na Bilogori dela. Res se nekaj približuje Dolensjki in Beli Krajini, samo je nevihta pričela slabeti.

V Ljubljani na vsake toliko časa kar fino useka in se stresa cela hiša. :icon_eek:

Mamut

Z vzhoda se nam bliža zopet ena totalno črna gmota in tudi veter se je okrepil na SV smeri. :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Ja Blažek očitno boste tokrat imeli tudi veselico, ne samo mimohod. :icon_wink:

Nas pa upam da bo sedaj smo oplazilo z vzhodne strani. :icon_wink:

Ledeni

Ja, od SV se mi bliža rdeča pošast. :icon_eek: :icon_eek: Vidi se že bliskanje in iz teme se da razbrati wall cloud.

GregorS

polo

Citat od: GregorS dne 22. Maj 2007, 20:44:07 POPOLDNE
Lisca kar lepo dela.
Tazadnji podatek je ob 18.00 UTC :icon_rolleyes: kje pa ti gledaš pa ne vem.

blazek

In spet ko je pestro pri meni doma, jaz v Ljubljani. Jao jao, kaj bi dal da bi bil doma. Sigurno mora hudo izgledat.

march

Citat od: GregorS dne 22. Maj 2007, 20:44:07 POPOLDNE
Lisca kar lepo dela.

..je delala do 2000, potem pa nevihta, bliski in konec.. verjetno samo izpad komunikacije med Lisco in Ljubljano...

Drugače pa bomo vidli, kaj je prinesla nevihta postaji Laško/Lahomšek, še malo pa vklopimo računalnik...

Lp, March

ŠTROMAR

Se bliska in grmi vse okoli mene, padavin pa nič. Tole je pogled na zaveso dežja v smeri Brda in Vrhovcev.

Mamut

Ledeni

Razvil se je lep primerek oblaka "shelf cloud", ko je prišel nad nas, je potegnil zmeren do močan SV veter. Padavinska linija je še malo za njim.

zimazakon

NOVO na trgu kletvic : jebo te radar na Lisci :icon_eek:
Sicer pa pričakujem porcijo vetra ,dežja in še česa iz NE.
Bliska in grmi kar solidno,vendar imam občutek, da nevihta na svoji poti proti SW slabi :suspicious: Bomo vidl.... :icon_question:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

blazek

LIsca se je ponovno vrnila med žive. Nevihta je nakratko nekoliko oslabela, vendar je hitro ojačala.

pa še ena, hudo tole zgleda :icon_eek: :icon_surprised:

polo

Citat od: blazek dne 22. Maj 2007, 21:09:14 POPOLDNE
LIsca se je ponovno vrnila med žive. Nevihta je nakratko nekoliko oslabela, vendar je hitro ojačala.

Pri meni bliska in grmi skor na vse strani,le na J je še jasno.
T pa je 19,8°C