ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mamut

Štromar a je treščilo v vetrnico na Awekasu imaš nenormalno visoko hitrost vetra  :icon_eek:
Polo ne odpiram R2 sem v senci in gre samo z odbojem od Kamniških planin, pa moram prvo anteno narihtat , se slišiva drugič. :icon_wink:

Neurje

haloo mi smo imeli mocnejso ploho v smeri vopovelj in most je bilo se bolj cudno

drugace pa sveti sonce in je mocno soparno :clap:

hunter

RCZ performance

Neurje

jaz iz moje smeri gledam v smeri ljubljane nekam temo in grmece je postalo tamle dol okoli vas centralci

a kej kuhate vas bo spet zalilo

trenutno vreme

oblacno z prebojem sonca

temperatura 22.6

veter 2.5 m/s

soparno   

v smeri ljubljane temno in grmi

jaka

nas je oplazla nevihta, na hitro se je vlillo in parkrat zagrmelo...zdej se pojavljajo plohe, pa spet mal grmi v daljavi...

Trgovc

Sedaj se je tudi pri nas pooblačilo in občasno že zagrmi...Temp. je 24 stopinj
Z dnem 22.2.2013 ne maram več zim, ker je mati narava zamenjala JV za SZ...

MINIMAX

Lj-Polje
13:00
oblačno, doslej 1x zagrmelo, prve občasne kaplje
+24°C
49%
1005mbar
padavine maja: 62mm
MINIMAX
Lj-Polje

ŠTROMAR

Citat od: Mamut dne 27. Maj 2007, 12:27:41 POPOLDNE
Štromar a je treščilo v vetrnico na Awekasu imaš nenormalno visoko hitrost vetra  :icon_eek:
Ne ni treščilo, saj ni nobenega grmenja, ne vem kaj je bil razlog, sem pa pobrisal netočen podatek.
Pred pol ure krajša ploha, ki je vrgla  1 cel liter dežja. Ohladilo pa se je na 19,7 stopinje. Pritisk pa še vedno pol ure gor, eno uro dol in obratno.

milan

Pri nas pa uživamo v soncu, temp. 29,9°C.

alan

Po nekoliko kažečem soncu, smo imeli pri nas 2 kar močni nevihti. Spet se nabirajo oblaki.

A je to možno da ima Moskva 30°C
http://www.vreme-si.com/vreme-evropa.htm

gradiščan

Gradišče - nevihta z grmenjem in bliskanjem..

Neurje

alan je mozno ker je v kijevu prav tako 30 stopinj

drugace se je pa pri nas nebo umirilo so oblaki a se nic konkretnega ne dogaja v okolici

Mamut

Med dvema nevihtama z grmenjem in treskanjem mi je zagnalo ven internet, tako da se ni bilo moč javljat :icon_eek:
sedaj se zopet ponuja sonce.
Trenutno vreme

po nevihti

temp. 17,3 C

1004,8 hPa mal gor pa spet mal dol tako že cel dan :icon_eek:

77 % vlage

veter SV 4,6 km/h

vidljivost če ni padavin zelo dobra, ko se pa vsuje se v trenutku zmanjša na 1km :icon_eek:

v tem času padlo 5,7 mm dežja :icon_wink:

Lazic

Lisca kaže oranžno barvo,čeprav ne vem od kod saj je v zadnje pol ure le parkrat rahlo deževalo po kako minuto,ne pozna se niti v dežemeru.Južno od nas je pa res deževalo (Mamutov konec).V današnji nevihti smo dobili 3,6mm dežja in nič ne kaže na kaj novega...eh bolj slabo je tole danes.

indijanc

pri nas ni bilo niti kaplje, prihajajo pa novice, da je v šiški bila nekakšna ploha...zanimivo...sicer pa se za zdaj na nebu nič konkretnega ne dogaja, oblaki kot oblaki, lisci pa tako ali tako več ne verjamm... :surprised: