ZEVS Forum

Skupno srečanje CROMETEO & ZEVS

Začel/a TWISTER, 10. Februar 2008, 10:09:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŽUPMART

Zaključeno. Evo, v soboto sem šel gor za en dan (do večerje), sedajle sem pa prišel domov. :icon_lol:
Jap, zmaga je sladka...lepo smo jim jo podmazali.  :icon_wink:
Vendar je treba raćunat, da smo imeli dva polprofesionalca v ekipi...Twisterja in Duzeka. No, pa seveda smo tudi ostali profiji, ane? :icon_haha:
Tekma je trajala 2x po 20 minut. Lepo smo se premigali. :icon_wink:
Hvala vsem... :icon_wink:

Nekaj pa je sramotno...Hrvatov pride na srečanje 20 in se za to vozijo tudi 800 km, ZEVSovcev nas je bilo pa par - pa nihče nebi imel več, kot 300m vožnje. In verjamem, da bi večina lahko prišla vsaj za en dan. :icon_rolleyes:

hrošč

Uh Župmart, potem je bilo pestro. Meni je zelo zal, sem imel resen namen priti vsaj za soboto, sem mislil tebi reci da bi se lahko z mano peljal, pa mi je potem bolezen prekrizala nacrte. Skoda res.. :icon_cry: Upam, da bo kmalu se kaksen MM v blizini.

piskec

Končno sem tudi jaz zbral nekaj malega slik... Nisem prav veliko slikal, ker je bilo fotoaparatov kot listja in trave in se je kar naprej nekaj bliskalo. Bo treba na crometeo pogledat kaj več!
Prvopristopniki:

Večerja, kje drugje, kot Pri Hrvatu! :)

Razgled z Vogla (ko ga je bilo kaj):

Snežne razmere na Voglu:

Kepanja  in metanja v sneg je bilo v izobilju, anede Tađiki? ;)

Najlepše bi se zahvalil vsem, ki so pomagali vse skupaj organizirat! Pa še obema predavateljema, ki sta morala imeti močne živce, da nam predavata med celimi roji kep, ki so leteli naokrog!

Vendar pa ni vse tako lepo, kot zgleda. Na žalost.

Pokazalo se je, da je navdušencev glede vremena pri nas precej malo. To je pač dejstvo. O Srečanju se je dolgo govorilo, datum je bil dolgo znan. Težko je verjeti, da si ljudje v tem času ne morejo organizirati niti enega dneva, da bi se Srečanja udeležili.

Ampak, kakor pravimo v naših koncih: takle mamo. Društvo Crometeo je svetlobna leta pred nami in tako bo ostalo najbrž še dolgo časa.

Sicer ni s tem nič narobe, pač taki smo, vendar pa je težko pričakovati, da bo vse skupaj temeljilo na parih ljudeh in da se bo naše društvo hitro razvijalo. Dokler ne bomo pridobili kakšnih resnih članov, ki bodo pripravljeni poprijeti, se česa tudi udeležiti in še kaj, do takrat bomo pač imeli tako, kakor imamo. Jamranje je torej odveč.

urša

Citat od: piskec dne 09. Marec 2008, 20:57:37 POPOLDNE

Vendar pa ni vse tako lepo, kot zgleda. Na žalost.

Pokazalo se je, da je navdušencev glede vremena pri nas precej malo. To je pač dejstvo. O Srečanju se je dolgo govorilo, datum je bil dolgo znan. Težko je verjeti, da si ljudje v tem času ne morejo organizirati niti enega dneva, da bi se Srečanja udeležili.

Ampak, kakor pravimo v naših koncih: takle mamo. Društvo Crometeo je svetlobna leta pred nami in tako bo ostalo najbrž še dolgo časa.

Sicer ni s tem nič narobe, pač taki smo, vendar pa je težko pričakovati, da bo vse skupaj temeljilo na parih ljudeh in da se bo naše društvo hitro razvijalo. Dokler ne bomo pridobili kakšnih resnih članov, ki bodo pripravljeni poprijeti, se česa tudi udeležiti in še kaj, do takrat bomo pač imeli tako, kakor imamo. Jamranje je torej odveč.

Bilo mi je v čast sodelovati na Crometeo občnem zboru v soboto zvečer.Jasno,direktno,jedrnato :icon_wink: .Brez cincanj in praznih besed.Ve se kdo odloča in kako.Če drugega ne,sem dobil potrdilo,da je ZEVS "demokracijo" že zdavnaj povozil čas...in tudi zakaj so  resni člani zapustili ZEVS ali se ga izogibajo.
Jamranje je res odveč :shrug:

piskec

Ja, Urša, imaš seveda popolnoma prav. Crometeo je resno društvo in vsaka jim čast.

Škoda, da ZEVS nima več takih članov, kot si ti. Zadeve bi bile pošlihtane!

Ne vem pa, zakaj imaš toliko proti "demokraciji", če se je ne udeležuješ, takrat, ko je čas za to. Celo obljubil si mi, pa te ni bilo na našem Občnem zboru.

Včasih je potrebno tudi kaj narediti, ne samo govoriti, saj se strinjaš, kajne?  :icon_wink:

ŽUPMART

Polo, na žalost se moram pod tole od Urše podpisat. Tam res laufa vse bolje, kot tu. Mislim, da je tu vseeno preveč demokracije. Počasi začenjam videvat stvari z drugačne luči, kot sem jih. Mislim, da bi moralo it bolj na "šarf" pri nas. :icon_rolleyes: :icon_exclaim:
No, pa pustimo to. Da ne bo spet kregarije. :icon_smile:

Nartabulš

Obnašamo se kot otroci!  :icon_sad:
Mislim, da je občni zbor društva ZEVS, pravo mesto za reševanje vseh problemov - noben problem ni nerešljiv !  :icon_arrow:
Vsak, ki se ga udeleži, lahko pove svoje težave in predlaga rešitve - mislim, da je to demokracija. :icon_wink:

urša

Tema je "Skupno srečanje CROMETEO & ZEVS" :icon_arrow:  :icon_arrow:  :icon_arrow:

piskec

max

Sem gledal na CRO-Meteo, zelo veliko jih je :icon_wink:

hrošč

Jap, tam sta zaenkrat mislim da dve reportazi (Crometeo in Renato), glavnina slik pa se pride :)

maestro

Nekaj malega imam slikc le iz nogometne tekme
Dogovor za potek tekme:

Ekipa ZEVS

Akcija:

Akcija 2:

Nekateri so se opremili. Jst sm bil pa edini navijač za ZEVS  :bouncy:

Navijaška vrsta CROMETEA:

po zmagi so sledili stiski rok

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

maestro

dodajam pa še spisek naših članov, ki so se udeležili srečanja v Bohinju:
Twister
Tađiki
Piskec
Nartabulš
Duzek
Maestro
Urša
Župmart
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

TWISTER

ejga Klemen, a veš da smo zaradi navdušenja tam žogo pozabili... a bi sam enkrat spotoma preveril če je slučajno še tam :icon_haha:
drugače pa super da smo imeli enega navijača in novinarja, da ostane zmaga olikovečena :icon_wink:

ŽUPMART

Pridejo slike, sedajle sem na žalost zelo zaseden, ma bom jih dal v parih dneh gor. Prav? :icon_redface: