Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

 ZEVS ForumTehnikaMerilniki in instrumentiwmr928 problem s pritiskom
Strani: [1]
Natisni
Avtor Tema: wmr928 problem s pritiskom  (Prebrano 4228 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
algol
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 1977-12-04
Sporočila: 15


Lokacija: St. Peter

Email
« dne: 16. Januar 2008, 13:48:25 »

Pozdrav,

Teden dni traja problem z pritiskom. Na sliki je viden sunkovit padec pritiska. Od takrat naprej mi kaže neprestano 600mb oz. nula. Je imel že kdo kakšen tak problem. Resetiral sem bazo ter notranji senzor. Pa nič.

Kje se nahaja merilec pritiska? V notranjem senzorju za temp, vlago, ter pritisk ne?  Verjetno ni v glavni enoti.



Za vsako idejo vam bom hvaležen.

LP
Prijavljen

RajkoRajko
Cirostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1952-12-28
Sporočila: 224


Lokacija: Ruše

Email
« Odgovori #1 dne: 16. Januar 2008, 20:55:32 »


 Ali ti kaže ta notranji senzor kakšen pritisk(koliko).Namreč od tega senzorja V.postaja pobira podatke.Poskusi pritisniti(CHANNEL) ga držati da zapiska,potem pa postaja išče senzorje 4 minute.

 Poskusi ! Lp Rajko
Prijavljen
algol
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 1977-12-04
Sporočila: 15


Lokacija: St. Peter

Email
« Odgovori #2 dne: 17. Januar 2008, 22:48:05 »

Ne, zunanji senzor kaže 600mb konstantno. Sem ga resetiral...pa se vedno postavi na 600mb.

Je še kakšna druga možnost, ali je samo to..da senzor pošljem k uvozniku?

LP
Prijavljen

RajkoRajko
Cirostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1952-12-28
Sporočila: 224


Lokacija: Ruše

Email
« Odgovori #3 dne: 18. Januar 2008, 21:39:58 »


  Če so baterije senzorja normalne,bo že po tvoji ugotovitvi potrebno senzor res poslat na servis(uvozniku).Obvesti ko boš napako odpravil,saj je vsaka ugotovitev dobrodošla.Mogoče bi ti lahko pomagal še SPC, saj ima največ iskušenj s to postajo.
 
 Lp Rajko
Prijavljen
grizli
Član VD ZEVS
Altostratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1976-06-20
Sporočila: 1491


Lokacija: Kočevje
Moj trenutek prihaja...

padi11@hotmail.com
WWW Email
« Odgovori #4 dne: 18. Januar 2008, 22:41:44 »

Imel sem enak problem. Imaš po vsej vrjetnosti iztrošene baterije na notranjem senzorju

Jaz sem svoje zamenjal in sedaj deluje normalno...

Naj še to dodam, ne smeš uporabljat baterije ki se polnijo, ker imajo nižjo napetost.


lpP
« Zadnje urejanje: 18. Januar 2008, 22:44:02 od grizli » Prijavljen

grizli ma vas rad
Spc
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 334


Lokacija: Maribor, Tabor

« Odgovori #5 dne: 21. Januar 2008, 20:45:08 »

Prvo se pogleda če je prikazana ikonica (baterija) na display-u .. če je potem je 100% baterija.
Prijavljen

RajkoRajko
Cirostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1952-12-28
Sporočila: 224


Lokacija: Ruše

Email
« Odgovori #6 dne: 22. Januar 2008, 14:47:05 »


 Kolikor vidim da senzor že dela le graf je še od nedelje.Torej?Huh?Huh?

 Lp Rajko
Prijavljen
Strani: [1]
Natisni
Pojdi na: