Davis Vantage Pro2

(1/152) > >>

Pihe:
Ker je očitno muca copatarica odnesla tudi to temo s sabo, naj samo napišem zadnjo informacijo, ki sem jo dobil iz ZDA.Je pa pričakovana.Tudi zadnji trgovec(ki sicer oglašuje EU verzijo teh postaj na svoji spletni strani  :icon_question:) ne more zagotoviti prodaje EU verzij v Evropo.Kot sem že napisal, ameriškim trgovcem tovarna Davis  noče prodat EU verzije postaje za nadaljno prodajo.
Sedaj se pa odločite.Ali kupite EU verzijo pri nas(cene sta zbrala @jaka in @skywarn, vendar so odšle pa-pa,zato vprašajte ponovno njiju), ali pa reskirate nelegalno početje kot jaz in jo nabavite v ZDA (lahko pri tem pomagam z nasveti).
Jaz sem že kar malco utrujen od tega brezplodnega iskanja. :icon_exclaim:

markokorosec.net:
Pihe, pa pusti ZDA, če ne gre...ne z glavo skozi zid.

Dajte prosim sporočit, kdo je zainteresiran za to postajo. Iz Italije mi je v "meteopoint" kolega sporočil, da za okoli 10 postaj pridemo še na dober popust, support in podobno. Imam jst še službeno za en deal nardit, pa mogoče jih še tolk prepričam, da še kak procent spusti ceno, ker bi mu tolk biznisa nardili (15kom davis+wlink recimo).

Iz moje strani imam že tri interesente...sporočite koliko vas je.

jaka:
torej če ponovim...glede na moja hitra poizvedovanja so cene brezžične VP2 (osnovni model) v Sloveniji okoli 670 evrov (brez Weatherlinka)...količinski popust za 5 postaj pa naj bi znašal 5%...v glavnem ta varijanta za mene ne pride v poštev...kar se mene tiče, se še vedno nekoliko nagibam h kablirani verziji te postaje :shrug: povejte še ostali svoja mnenja, ideje...

EDIT: no Mare če pa je ponudba, sem js seveda takoj za :icon_wink:

Pihe:
Mare, saj ne gre za to, da bi rinil kam.Kot veš, jaz postajo imam in mi je res vseeno, kako se bodo fantje odločili. Hotel sem jim samo prišparat kak €, pa mi očitno ni najbolj uspelo. :icon_sad: :shrug:
Dobro bi pa bilo, da napišeš še ti, koliko je trenutna cena v Italiji, da bodo fantje imeli vsaj približno predstavo o tem.Če dosežeš popuste bo pa še toliko bolj fajn potem! :icon_wink:

markokorosec.net:
Tud meni je vseeno, sam pač fantom pomagava, da dobijo kvalitetno robo čim ceneje.
Poslal mi je ponudbo za 8kom DAVIS + WLINK, po tem pride en komplet točno 700€. Zraven je rekel, da za 100€/kom mi da še ves suport, kalibracijo senzorjev, možnost nadgradnje firmware-a itd...Torej tle gledamo 700€ (DAVIS+WLINK) ali 800€ (DAVIS+WLINK+SUPPORT). Gre za 8kom postaj... če damo pa recimo 10kom, potem je reku, da bi dal še mal popusta. Saj se ne mudi, a fajn bi blo imet vsaj eno okvirno št. kompletov...

Naj še kdo za recimo 8-10kom postaj + wlink povpraša v Avstrijo in Nemčijo recimo... http://www.wml-weathershop.de kako je kaj s popusti... jst nimam časa...

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran