Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumVremeNapoved vremena-splošna debata (Moderatorji: mat89, roky, komar)PRAVILA FORUMA V PODFORUMU VREME
Strani: [1]
Natisni
Avtor Tema: PRAVILA FORUMA V PODFORUMU VREME  (Prebrano 25498 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
TWISTER
Altostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1981-08-19
Sporočila: 1470

VREME JE ZAKON

Email
« dne: 30. December 2007, 12:59:23 »

Ker sem opazil da stvari malo uhajajo iz rok, malo zaradi pomankanja časa, malo zaradi neresnosti ljudi, ki pišejo po forumu, sem se odločil da napišem kratek pravilnik, ki se ga bo upoštevalo! Pa tudi pri ostalih članih sem zasledil da imajo dovolj spema v napovedih. Tudi novim uporabnikom se ne bo prizanašalo, saj so pravila napisana za vse in traja le minutko da se jih prebere pred sodelovanjem na forumu. Pa da ne bo slučajno kdo lovil kake luknje ki sem jih pozabil napisat, ker mislim da vsi vemo v čemu je fora!!!

Pravila v napoved vremena splošna debata:
  • debatira se izključno samo o napovedih vremena, vremenskih kartah, napovedih raznih drugih služb za napovedovanje vremena...
  • prepovedani so kratki posti, kakršnokoli jamranje, veseljačenje itd...

Vsak bo imel na voljo 1 javno opozorilo+ brisanje posta,2 javno opozorilo+ brisanje posta, po tem opozorilu sledi najprej 1 teden ban-a, nato pa trajen ban če se stvar ponovi. To bo veljalo v vseh temah povezanih z vremenom.
Razlog tega je izboljšanje kvalite foruma in pridobitve ciljne skupine članov, ki jim je vreme res zanimivo in bi se radi tudi kaj naučili na tem področju ali pa celo da bi kateri nas kaj naučili.

Od teh pravil se ne bo odstopalo. Prosim moderatorje da se ravnajo po teh pravilih in verjamem da bomo kmalu imeli kvaliteten forum.

Lep pozdrav vsem

« Zadnje urejanje: 16. Februar 2008, 08:10:16 od TWISTER » Prijavljen

Postaja Ljubljana Koseze:

http://pljusak.com/koseze/wx.htm

[img]http://www.rtvslo.si/cache/vre
Strani: [1]
Natisni
Pojdi na: