Težave v Napovedi vremena

<< < (2/3) > >>

urša:
Glede na to,da so se zadnjič še v Smetišču kregali med seboj je odpiranje še tretje teme nesmiselno .

grizli:
No evo, jaz sem predlagal že nekaj časa nazaj, da bi se tekoča napoved ZEVS-a kopirala v resno temo in se nato morda dodal (realen) komentar od najbolje takih forumerašov, ki pa vendarle kažejo malo višje teoretično ter impirično znanje. Sam nimam toliko znanja kot naprimer @twister, @skywarn, @Pihe in @URŠA bi pa rad svojo prognozo rad preveril v tej "resni napovedi" pa je vse prevečkrat ni in pravtako nisem dobil nobenega odgovora na moje vprašanje v zvez s tem. :shrug:

Ta tema "splošno po Prešernu" pa naj ostane taka kot je, naj tam ljudje hrepenijo po snegu, naj izmenjujejo mnenja na tak ali drugač način. Šefe foruma ni še nobenemu zaukazal ti moraš pa to temo preberati.

Po mojem mnenju bi tretja tema še bolj poslabšala odnose na forumu, ker bi kmalu bili očitki, da moraš to tam pisat, tole tle in tako naprej. Saj vsi poznamo kako gre tej stvari streže.

Imamo zelo lep forum, imamo pravila foruma in imamo dve temi napovedi "resno in hrepenečo"

No, pravila so taka kot so: Tudi policista ne spešuješ zakaj so taki zakoni, ko dobiš 500€ za plačat, ampak taki so in se jih moraš hočeš, nočeš držati.(meni je to logično in kaj dodati)

...in tele dve temi so zato, da se vanj piše.
V resno resne napovedi, v debeatno pa razne debate in malo manj resno napoved in seveda kakšno šalo :icon_haha: :icon_wink:

Sploh pa to ni težko razumet, če seveda to hočeš... :icon_question:

(pa ne me iz foruma vrečt, ker je moj namen dober  :icon_redface: )

grizli

max:
Verjetno se bom umaknil iz tega foruma, ker vidim, da si nekateri prilaščajo pravico pisanja vremenskih napovedi oziroma debatiranja o vremenu:clap:. Če so pravila, so zato, da se jih spoštuje in admini bi lahko tukaj naredili malo reda. Ker pa je nekaj "mladincev"(mislim da so se preselili iz foruma Pro-vreme, ker se tukaj več dogaja) naredilo pravo zbrko, ste začeli zaklepati teme, namenjene debatiranju.
Ne mislim brati vas nekaj, ki boste med sabo debatirali :wise:, drugim pa ne dali možnost podati svojega mišljenja. Bom pa o vremenu debatiral s svojimi kolegi izven tega foruma, samo berem o vremenu, pa lahko tudi kje drugje.

Že dolgo časa spremljam oba foruma (Pro-vreme in ZEVS) in se bojim da gre slednji po poti prvega, če admini ne boste naredili nekaj bolj konkretnega.

Lep pozdrav in SREČNO 2008  Max

blazek:
Odpiranje še tretje teme na račun napovedi, se mi ne zdi smiselno. Pisalo se bo nato samo v tej temi, oni bolj resni bosta pa ostajali prazni. ZAto bi apeliral na moderatorje in administratorje, da poste nenavezujoče na napoved-splošna debata, brez slabe vesti zbrišejo.

paradolf:
Kako smo že imeli v prejšnjem forumu. A ni bilo tako da je po oceni moderatorja nekdo dobil možnost da lahko sodeluje v moderirani napovedi, ostali malo manj resni pa so vremenske karte komentirali v "splošni debati".

Tako je bilo v obeh temah dovolj debat :icon_wink:

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran

[*] Predhodna stran