Težave v Napovedi vremena

<< < (3/3)

Vreme:
Citiraj iz: paradolf na 30. December 2007, 23:37:47

Kako smo že imeli v prejšnjem forumu. A ni bilo tako da je po oceni moderatorja nekdo dobil možnost da lahko sodeluje v moderirani napovedi, ostali malo manj resni pa so vremenske karte komentirali v "splošni debati".

Tako je bilo v obeh temah dovolj debat :icon_wink:

Tako je tudi sam mislim, da je rešitev v tem  :icon_wink:

jaka:
odpiranje tretje teme bi bil pa res udarec v prazno...že tako se ob dveh temah pojavlja situacija, da tema "resna napoved" ostaja bolj ko ne prazna, zakaj potem še tretja tema? itak noben ne bo več vedel kam pisat...žal pa se pojavlja pretirano smetenje itd...mislim da sprotno opozarjanje nekoliko pomaga, rešiti se pa tega ne da na ta način in očitno bo treba to sprejeti...rešitev z "moderirano napovedjo" bi lahko bil prvi korak h izboljšanju razmer :icon_wink:

Cumulonimbus:
Brez kompliciranja fantje s pravili ni prav nič narobe, le upoštevat jih je treba... jaz sem za uvedbo pravil iz starega foruma, ko so le določeni člani imeli "čast" sodelovati v moderirani napovedi, ostali pa so debatirali v za to odprti temi pa je bilo povsod dovolj napisanega... mislim da si veliko novopridruženih članov sploh ne prebere dobro pravil in ni čudno da jih potem ne upoštevajo če jih pa samo preletijo. na starem forumu so šli taki člani, ki niso upoštevali pravil na enotedenski dopust v Banovce in v tem vidim rešitev  :shrug:


lp

matootam:
Na starem forumu je bilo 2x manj ljudi in 2x manj kompliciranja kot tu sedaj. Vsak dobro ve, če je zmožen spisat dovolj dobro napoved, ki bi spadala v moderirano temo...ne vem, zakaj se ta bolši napovedovalci tako izogibajo te teme  :shrug:
Tako kot je sedaj je najboljše in konec debate  :clap:

ŽUPMART:
Enostavno: neresne napovedi izbrisat, pa malo večim ljudem pokazat, kaj so banovci. :icon_rolleyes:

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[*] Predhodna stran