Težave v Napovedi vremena

(1/3) > >>

piskec:
Kakor se je izkazalo ima naš forum nekaj težav s temami v Napovedi Vremena.

Nekateri pišejo zelo veliko prispevkov in tako drugi, ki jih zadeva zanima bolj resno, zgubijo nit.

Kako nastalo situacijo rešiti?

Jaz se nagibam k rešitvi, ki bi zadovoljila tako ene kot tudi druge. Zaenkrat imamo dve temi, eno resno in eno splošno debato.

Zato predlagam še tretjo temo, ki bo zadovoljila vse tiste, ki se radi oglašajo enovrstično in radi komentirajo.

Tako bi imeli strogo moderirano Napoved, ki jo ureja Twister in je res RESNA, imeli bi splošno debato o vremenski napovedi, ki bi tudi morala biti moderirana in kjer bi bili malo manj resni, vendar ne neresni. Kot tretja tema pa bi bila Vremenska Napoved-vse ostalo, v kateri bi pač bilo vse ostalo. Ta ne bi bila moderirana in bi pač vsak pisal, kar želi, v skladu s temo in pravili, seveda.

To je samo moj predlog. Če ima kdo drug kakšen drug predlog, na plan z njim.

Čisto neproduktivno pa je, da se kregamo gor in dol po temah in razglabljamo tja v en dan. Edino konkretne rešitve nas lahko kam pripeljejo.

Torej?

gradiščan:
 :icon_arrow: se strinjam s teboj  :icon_wink:

Cumulonimbus:
se podpišem, ampak potem pa res tistim, ki nebi upoštevali pravil v moderiranih temah, opomine potalat, ker mislim da je bilo tolerance pri nekaterih že dovolj :icon_arrow:


lp

Smučar:
Jest sem pa za to, da ostane kot je. Če bojo 3 teme, sej ne bomo več vedeli kam kej napisat. Rekel bi, da se pač v moderirano napoved pišejo samo napovedi podprte s kartami, pod splošno debato pa vse ostalo. Pač tisti, ki hočejo komentirati karte in so v tem dobri naj se preselijo v moderirano napoved. Ker zdaj je tako, da še tisti ki obvladajo, pišejo pod splošno napoved.

Lp

matootam:
Zaradi mene je lahko tako kot piskec pravi, samo da ne bodo na koncu samo 3 teme, od katerih bo tista manj kvalitetna zelo aktivna, ostali kvalitetnejši temi pa prazni, tako kot je sedaj Moderirana tema čist prazna  :shrug:

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran