Hvala za trud Matic19, tole cenimo, vsaka čast. Vse kar bi prosil je, da se ne izgubijo stari posti. Ker tule imam dobrih 9000 prispevkov shranjenih od mojega začetka leta 2009. In zabeleženi so praktično vsi podatki aktualnega vremena in dogodkov, ki so se zgodili. Brez tega, se več kot polovico zanimivih eventov, ne bi več spomnil. Nekako mi tole predstavlja in pomeni res veliko, ker grem pogosto brat sploh v zimskem času te situacije iz preteklosti.
Vseh postov ne bi izgubili, le za cca zadnjih 6 mesecev
Ampak tudi to je veliko.
Potem pa lahko izkoristimo to smolo za to, da povprašamo, koliko je takih oz. kdo ne ve oz. je pozabil svoje geslo za prijavo na forum in ga nima shranjenega oz. ga ne bo mogel najti niti v urejevalniku gesel v svojem brskalniku in se bo po nadgradnji moral na novo registrirati.
Na novem forumu sem uspel zrihtat pošiljanje mailov, tako da tisti, ki se ne spomnijo gesel, se lahko poslužijo "pozabil sem geslo" ob prijavi in si bodo lahko nastavili na novo. Tu ne vidim nekih problemov. Tudi maili pri zasebnih sporočilih zdaj delajo. Na tem forumu pa nisem nič od tega šraufal, ker se mi ni zdelo vredno...