Renkforce WH 2600

(1/4) > >>

bbator:
Pozdravljeni,

Zanima me, če ima kdo izkušnje z omenjeno vremensko postajo. Stara me je začela namreč malo hecati. Večkrat se prekine povezava z zunanjim senzorjem, crknil mi je tudi vetromer. Razmišljam o nakupu nove in mi je tale padla v "uč", ker lahko pošilja tudi podatke na wunderground. Tako bi imel dostop do podatkov od koderkoli. Dostop pa bi imeli tudi drugi seveda.

Lp, Blaž

gradiščan:
Kakšna povezava do linka?

max:
Ima moj sosed čez cesto, dela že cca 3leta, samo postavitev ima malo nerodno, drog na balkonu in na višini cca 10m od tal
Od moje lokacije je oddaljen še ne 100m zračne linije
Pošilja pa preko wi-fi signala direktno na Wunderground, ne vem pa, kako bi ustvaril svojo stran  :icon_question:
Link: https://www.wunderground.com/dashboard/pws/IALEC4

Capillatus:
Ta postavitev ni malo nerodna, ampak zelo nerodna, tako iz vetrovnega kot tudi termičnega vidika. Takih postaj včasih bolje da ni v kaki statistiki.

bbator:
Sem ugotovil, da ta postaja sploh nima notranje enote. Da bom pa za vsako preverbo razmer moral gledati na telefon na wunderground se mi zdi pa malo mimo. Kaj pa postaje od technoline http://www.conrad-si.biz/artikel/1396676/techno-line-mobile-alerts-ma-10006-digitalna-brezzicna-vremenska-postaja-napoved-za-1-dan

Ali pa če ima še kdo kakšno idejo. Davis se mi vseeno zdi nekoliko predraga, da bi jo montiral pred blok na dvorišče. Malo me je vseeno strah, da mi jo ukradejo.

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran