sebastiank
Cirus
Odsoten
RD: 1976-10-27
Sporočila: 8
|
 |
« Odgovori #60 dne: 19. December 2007, 18:07:36 » |
|
kot pise v mojmu profilu: www.ssputnik.comsimpl k pasulj
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
 |
« Odgovori #61 dne: 19. December 2007, 18:15:46 » |
|
Pa sem jaz potem čisto lepo rekel, da je najbrž prišlo do nesporazuma... Ne tako skakat na vsako žogo. Dajte, malo potrpljenja in malo strpnosti. S čim si je človek zdaj zaslužil taka obmetavanja in napade? In s čim jaz? Najprej trikrat vdihnite, potem se ugriznite nekam, in če vas še vedno drži, pa napišite. Ne pa na prvo roko. Počasi. Tole pišem že četrtič, pa ne vem ali ne znate brat ali ne vidite: pogajanja še niso končana. Večina vas je tako nataknjenih... kaj je polna luna ali kaj? 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
TgT
Altostratus
Odsoten
RD: 1983-06-04
Sporočila: 1664
LFC :)
|
 |
« Odgovori #62 dne: 19. December 2007, 18:18:03 » |
|
Predpraznična obremenjenost. Vsi pod stresom 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
 |
« Odgovori #63 dne: 19. December 2007, 18:21:45 » |
|
Ma obdarujte se! Kupite si novo vremensko postajo! Go For It! 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
blazek
Uprava ZEVS
Stratokumulus

Odsoten
RD: 1987-10-14
Sporočila: 3724
|
 |
« Odgovori #64 dne: 19. December 2007, 18:27:47 » |
|
Potem ko sem sebastiank-u dopoldne poslal naslednje vprašanje:
Pa ti si res preobremenjen s tem tvojim dobičkom. Sem morda kdaj jaz zahteval plačilo v mojih postih? Halo? P.S. - kje pa najdemo podatke s tvoje postaje?
je še celo dopoldne prebiral poste na forumu, ni pa našel korajže, da bi odgovoril na enostavno vprašanje.
Upam da je vsem jasno, da s takimi tipi nočem imeti nič opraviti.
Njegova postaja je na pregledu. 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ŠTROMAR
Moderator
Cumulus

Odsoten
RD: 1958-10-24
Sporočila: 9995
|
 |
« Odgovori #65 dne: 19. December 2007, 22:22:46 » |
|
Kolk ste vsi pametni, dopoldne ko sem pisal svoj post, pač na navedenem spletnem naslovu- www.ssputnik.com ni bilo nič. @piskec-očitno je hudo narobe, če človek napiše kar misli. Lahko tudi nič ne pišemo, če se bodo potem nekateri bolje počutili, samo povedati morate!!!!
|
|
« Zadnje urejanje: 19. December 2007, 22:25:57 od ŠTROMAR »
|
Prijavljen
|
|
|
|
ŠTROMAR
Moderator
Cumulus

Odsoten
RD: 1958-10-24
Sporočila: 9995
|
 |
« Odgovori #66 dne: 19. December 2007, 22:40:24 » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
urša
Gost
|
 |
« Odgovori #67 dne: 19. December 2007, 23:07:16 » |
|
Kolk ste vsi pametni, dopoldne ko sem pisal svoj post, pač na navedenem spletnem naslovu- www.ssputnik.com ni bilo nič. @piskec-očitno je hudo narobe, če človek napiše kar misli. Lahko tudi nič ne pišemo, če se bodo potem nekateri bolje počutili, samo povedati morate!!!! Hvala Bogu,da lahko tu napišeš kar misliš  Spletni naslov je pod satanovo zaščito in ga zato nisi videl.Si še premalo hudoben,da bi imel vstop v ložo... 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
 |
« Odgovori #68 dne: 20. December 2007, 06:26:37 » |
|
Ja, pa kaj vama je?
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
paradolf
Član VD ZEVS
Cumulonimbus
Odsoten
RD: 1971-07-11
Sporočila: 11371
|
 |
« Odgovori #69 dne: 20. December 2007, 07:02:04 » |
|
Izgleda rabimo v kratkem novo srečanje 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
urša
Gost
|
 |
« Odgovori #70 dne: 20. December 2007, 07:50:04 » |
|
Izgleda rabimo v kratkem novo srečanje  Samo srečanje nima nobenega smisla brez ureditve nakopičenih problemov,ki jih nočemo videti in priznati.. Ja, pa kaj vama je?
Ko boš doumel,boš tudi razumel 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
 |
« Odgovori #71 dne: 20. December 2007, 08:24:50 » |
|
Tumbaš o problemih in se pritožuješ kar naprej. Ko te pa prosim za konkretno opredelitev, pa nič.
Kakor si že sam rekel in opazil, nisem dovolj pameten, morda sem celo zabit, pač ne morem doumeti dosti pametnejših, zato te prosim, da našteješ par teh hudih problemov, ki ti ležijo na duši. Ki nam vsem ležijo na duši in, ki so tako hudi, da me je treba kar naprej prcat.
Čisto lepo lahko damo karte na mizo in si povemo tisto, kar nam leži na duši. Prav nič nimam proti temu. Brez veze pa je zgubljat energijo in me kar naprej zbadat, ko pa sploh ne vem, zakaj gre.
Morda res nisem dovolj pameten, da bi doumel. Morda res. Nekateri se pač nismo rodili taki, da bi vedeli vse od vsega.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Ciril
Altokumulus
Odsoten
RD: 1975-07-28
Sporočila: 663
|
 |
« Odgovori #72 dne: 20. December 2007, 08:53:34 » |
|
Tumbaš o problemih in se pritožuješ kar naprej. Ko te pa prosim za konkretno opredelitev, pa nič.
Kakor si že sam rekel in opazil, nisem dovolj pameten, morda sem celo zabit, pač ne morem doumeti dosti pametnejših, zato te prosim, da našteješ par teh hudih problemov, ki ti ležijo na duši. Ki nam vsem ležijo na duši in, ki so tako hudi, da me je treba kar naprej prcat.
Čisto lepo lahko damo karte na mizo in si povemo tisto, kar nam leži na duši. Prav nič nimam proti temu. Brez veze pa je zgubljat energijo in me kar naprej zbadat, ko pa sploh ne vem, zakaj gre.
Morda res nisem dovolj pameten, da bi doumel. Morda res. Nekateri se pač nismo rodili taki, da bi vedeli vse od vsega.
Se podpišem. Sploh ne vem za kaj gre. Prosim za razlago. LP Ciril
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
TgT
Altostratus
Odsoten
RD: 1983-06-04
Sporočila: 1664
LFC :)
|
 |
« Odgovori #73 dne: 21. December 2007, 07:18:45 » |
|
Kot predsednik ZEVSa pa sem pravzaprav malo žalosten. Žalosten zato, ker smo razdeljeni, ker se ločujemo in ker ne "pripadamo". Tri postaje od tega so od članov ZEVSa.
Seveda lahko vsak vleče v svoj konec in si izbori mesto v tem svetu. Vendar sem prepričan, da je brez skupnega nastopa to le kratkoročni cilj. Ki pa meni, niti ZEVSu ni bistven. Veliko bolj se nagibam k dolgoročnim ciljem.
Dejstvo je, da sem v emailu na radio omenil pregled postaj vremenskega društva ZEVS z linkom. Ker so pač navajeni, da omenjajo samo okoliške postaje na štajerskem, torej omenijo Laško, Petrovče, danes so celo Velenje, Maribor, Ljubljano in seveda mojo. Članstva in nečlanstva pa ne bom komentiral.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
TAĐIKI
Cirokumulus
Odsoten
RD: 1980-01-01
Sporočila: 258
|
 |
« Odgovori #74 dne: 21. December 2007, 07:54:26 » |
|
Tole medsebojno prepucavanje vidno vsem, definitivno ne prinaša nič pozitivnega. Vsi, ki v glavnem berejo forum in med katerimi sem tudi jaz, pa tudi ostali, dobijo slabo predstavo o forumu. Take zadeve se rešuje za zaprtimi vrati.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|