Sem malo brskal in vidim, da je iz "družine" lacrosse postaj.
Torej so po tvoje vse postaje te firme zanič?
100€ za to ali 700€ za Davis (nikoli ne dam)je precej razlike. Zanima me samo, če kdo ve tisto kar sem vprašal.
Nobeden tukaj ni rekel da je zadeva zanič! Ime "profesionalna" je samo marketing prodajalcev za nepoznavalce zadev, zato je odgovor Matica povsem na mestu.
Koliko si ti pripravljen dati za postajo(100 ali 700€) je pa tvoja stvar.
Na strani, kjer si dal povezavo imaš tudi odzive kupcev, tako da si lahko ustvariš okvirno mnenje. Je pa zadeva, kot si sam ugotovil serije, Lacross in je za začetek, za nezahtevnega uporabnika dovolj. Če bi malo prebral opis te postaje, bi lahko videl da se zadeva priklopi na računalnik,
takoj ko so podatki na računalniku, se seveda preko upload programov lahko spravi na splet. Izkušnje s postajami Lacross, pa si lahko prebereš tudi v temah o WS xxxx postaj.
Za približno isto vsoto denarja, lahko kupiš kakšno drugo WS postajo ki jo že imajo uporabniki tukaj na forumu in so že preizkušene, lahko pa kupiš tudi to iz linka, saj velike razlike verjetno ne bo.
Pa ne bodi takoj razburjen, če ti nekdo od izkušenih vremenarjev poda kakšno mnenje