DOLGOROČNE NAPOVEDI

(1/149) > >>

TWISTER:
Imajo nekateri prav. Tukaj bo tema odprta za dolgoročne napovedi in ugibanja. Kdor tega noče brat mu pač ne bo treba. V napovedih pa se drži datumov ki so napisani. Mislim da bom celo uvedel kot pri Crometeo tretine mesecev, torej bomo imeli napovedi na za desetdnevja.

no da tukaj kar začnem... kot sem že 100krat rekel, so dolgoročne napovedi zelo varljive. Zakaj so nekatere čist rdeče(torej pretople) druge pa takeno meni je ta bolj všeč :icon_wink: samo zaenkrat če gledamo kako grejo dogodki, bomo zelo težko spravili jesen nad povprečje, tako da bojo verjetno vse tiste dolgoročne rdeče napovedi padle v vodo :icon_arrow:

Serpentinšek:
Bravo Twister  :clap:  Tema za sanjače o vremenu čez 10-20-30 dni pa še več.  :clap:

No, saj tud mene zanima kakšno bo...ampak, če se ga ne da napovedat, kaj boš pol?  :icon_lol:  :shrug:

Ledeni:
Še zelo hitro lahko spravimo jesen nad povprečje. Kaj pa je ena stopinja pod povprečjem v septembru ko lahko oktober in november s 3 do 4°C  plusa vse postavita na glavo.

Še ena slaba novica za ljubitelje snega na začetku zime:Se bo uresničila? Upam, da ne, ampak poglejmo, kaj so lani za isti čas napovedali pri UK Met office:  :icon_cry:Osupljivo.
Global warming rules

TWISTER:
Ledeni poglej kaj so te iste karte napovedovale za september :icon_arrow: sej valda se jim zgodi da kdaj zadanejo, že po verjetnostnem računu morajo kdaj zadeti :icon_haha:

Ledeni:
In po verjetnostnem računu tudi zgrešijo. Samo da se aktivira Atlantik in potem bo jugozahodna veselica.
Evo, tisti hladni prodor za naslednji teden se z vsakim dnem bolj izgublja.

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran