Vsako drugo leto se v Zeltwegu na avstrijskem Štajerskem odvija dvodnevni letalski miting. Letos je potekal od 28. do 29. junija. Program se je odvijal od 9 do 17.30 ure, kjer različna letala preletavajo letališče. Miting je letos obiskalo 300.000 ljudi. V programu je bilo priložnost videti od letal II. svetovne vojne pa vse do najmodernejših letal današnjega časa. Akrobatske skupine, ki so se letos udeležile mitinga, sodijo v sam svetovni vrh: Frecce Tricolori, Turkish Stars, Patrouille Suisse, Patrulla Aguila. Solo nastope, ki so gledalcem jemali dih so uprizorili piloti nadzvočnih letal kot so: Eurofighter Typhoon, F-16 Fighting Falcon, Saab JAS 39 Gripen. Pokrovitelj prireditve Red Bull je prav tako predstavil svojo floto letal imenovano Flying Bulls. Pod pokroviteljstvom Red Bull-a se je bilo mogoče srečati s Felixom Baumgartnerjem in si ogledati kapsulo Stratus katera ga je ponesla do roba vesolja. Žal si kapsule zaradi številčne gneče nisem uspel ogledati. Na mitingu sem pogrešal le prelete najsodobnejših ruskih in ameriških letal. V glavnem pa je miting velika paša za oči in ušesa.
Patrull Aguila - Casa C101

Bell TAH-1F Cobra

BO-105

BO-105

Douglas DC-6B (nekdanji Air Force One maršala Tita, sedaj v lasti Red Bull-a)

North American B-25J Mitchell

Padalci Birdman Flying Bulls

Padalci Flying Bulls

L-13 Blanix

Patrouille Suisse F-5 Tiger II

F-16 Fighting Falcon

F-16 Fighting Falcon

Mil Mi-24/Mi-35

Eurocopter EC-135

Eurofighter Typhoon in Lockheed C-130 Hercules