Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumRačunalništvoOmrežja in razvijanje straniSaratoga template
Strani: [1]
Natisni
Avtor Tema: Saratoga template  (Prebrano 18839 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
ziga108
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 40

« dne: 04. Junij 2013, 16:21:34 »

Pozdravljeni odločil sem se, da svojo spletno strani izdelam do te mere, da bo primerna za javnost  Grin . Ob iskanju primernega načina sem se odločil, da bi pri izdelavi rad uporabil Saratoga predlogo. No nekaj sem že nastavljal in sem za hec naložil datoteke na splet ampak se prikaže samo index of in kazalo po datotekah, tako da če želim gledat spletno stran moram izbrat želeno datoteko,da stvar lahko vidim.
Problem pa je tudi v tem, da se datoteke ne prenesejo v celoti vedno se postopek ustavi pri 23,8 MB tako na free hostu kot pri domovanje.com
Rad bi tudi, da bi bila stran v slovenskem jeziku vendar ne vem kako in kam vključiti ter kako omogočiti datoteko s slovenskim prevodom.

Prijavljen
marko30
Cirostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1978-02-02
Sporočila: 166

WWW Email
« Odgovori #1 dne: 23. Junij 2013, 10:50:41 »

Js mam stran narejeno na predlogi Saratoga..., če kaj rabiš lahko vprašaš, sicer imam pa stisko s časom tako da ne bom mogu odpisat praw takoj.
Sicer pa kako ti stvar napreduje? naslov od strani?
Prijavljen

levjos
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 1955-09-28
Sporočila: 68

« Odgovori #2 dne: 15. Avgust 2013, 05:52:00 »

V katerem programu je spletna stran. Prek katerega FTPja nalagaš stran. Daj malo več podatkov pa bomo skušali pomagati. Jaz imam vse strani na Domovanju in nikoli nisem imel problemov z nalaganjem
Prijavljen
marko30
Cirostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1978-02-02
Sporočila: 166

WWW Email
« Odgovori #3 dne: 17. Avgust 2013, 15:31:28 »

Saratoga template je v PHP-u. FTP software za nalaganje ni bistvenega pomena. Sicer so pa vse zahteve da stvar laufa napisane tle: http://saratoga-weather.org/wxtemplates/WXwebsite.php

če povzamem... rabiš plačljiv Linux/Apache webhosting, ki podpira PHP 5.
Prijavljen

levjos
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 1955-09-28
Sporočila: 68

« Odgovori #4 dne: 23. Oktober 2013, 13:01:14 »

Imam problem in sicer: Rad bi instaliral v mapo kjer tečejo vremenski podatki predlogo Weather_blues_v 2.1 za Cumulus. Na njihovi strani je sicer opis instalacije, vendar nikakor ne uspem zagnati predloge.
Me zanima, ali je kakšen stručko tukaj, da bi mi svetoval, ali bognedaj celo on instaliral.
Bi bil zelo hvaležen za pomoč.

P.S. Do sedaj je postaja tekla na Weather display in Wsvin programu, vendar zaradi meni neznanih razlogov ni funkcionirala kot bi morala. Na Cumulusu funkcionira brezhibno, le še malo bi jo bilo treba vizualno urediti.
Hvala za eventualno pomoč.
Prijavljen
lasybird
Cirostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1973-02-08
Sporočila: 100

« Odgovori #5 dne: 16. Februar 2017, 16:50:12 »

Tale template tudi mene precej mantra.

Predvsem je problem v tem, da sem jo naložil na arnesov gvs stežnik in spletna stran se mi odpira tudi po več minut, 5 ali cel oveč... smash

Ne vem kaj bi lahko bilo narobe, ker na arnesu so povedali, da je pri njih vse ok. Tako da res več ne vem, kako in kaj se lotiti zadeve.

Sicer je še vse v fazi preizkušanja in še stran ni vidna, ampak vseeno. Mi ne da spati.    shrug

Če so kje kakšne ideje.....
Prijavljen
gradiščan
Član VD ZEVS
Stratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1965-06-30
Sporočila: 5988

Lokacija: Gradišče-Brkini - 590,2 m, 11.km od Kozine proti Reki, na južnem delu je slavniško pogorje
robert.drgan@gmail.com
WWW Email
« Odgovori #6 dne: 16. Februar 2017, 21:01:43 »

Pa saj ti dela OK, meni je takoj odprlo...
Prijavljen
lasybird
Cirostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1973-02-08
Sporočila: 100

« Odgovori #7 dne: 16. Februar 2017, 21:16:20 »

Ne ne. Tista je v html.
Prava je tukaj. Se še ne posodablja.

705.gvs.arnes.si/vreme/index.php

Tuki je
« Zadnje urejanje: 16. Februar 2017, 21:26:22 od lasybird » Prijavljen