ZEVS Forum

Humanitarne akcije ZEVS

Začel/a TWISTER, 20. September 2007, 09:51:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mr.Bear

Citat od: ŠTROMAR dne 20. September 2007, 22:49:44 POPOLDNE
Citat od: MINIMAX dne 20. September 2007, 22:44:13 POPOLDNE

Kam pa gre konkretno denar preko *323*1# in 089 33 31 ? A sem spet kaj spregledal?

MINIMAX
Če sem prav slišal na POP TV ga bodo tudi dali Karitasu. Jaz sem nakazal pomoč kar direktno na občino Železniki - glej www.zelezniki.info

Res je, denar gre na Karitas. :icon_arrow:

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

piskec

Twister je hotel povedat, da bi morali na PORTALU tudi objavit račune in prošnjo za pomoč.

Kdo bo to naredil? Naj se najde en, ki to lahko naredi!

TWISTER

mene ni doma do nedelje, tam imam pa vsa gesla...

drugače bi pa morda lahko organizirali tudi kako ekipo za fizično pomoč... po eni strani je to dobra reklama, po drugi pa pomagamo ljudem v stiski. Morda smo to pot prepozni, bi bilo pa dobro naresti eno ekipo na katero se lahko računa in to res samo resni, sej katastrofe se zgodijo morda enkrat na leto v SLO :icon_arrow:

uti

Sem dal na portal..a se da kako naredit da novica ostane skoz navrhu?

Drugače kar se tiče fizične pomoči je pa tako, vem ker se je naredila prostovolna ekipa iz naše gimnazije, pomoč se trenutno še vedno potrebuje (po informacijah ljudi iz Železnikov), ko prideš gor stopiš do civilne zaščite in te razporadejio ali pa direktno do nekoga ki potrebuje pomoč, je pa zaželezno da se ma sabo saj rokavice, če je lopata in grablje še boljše..pa plastenko vode za vsak slučaj....za Železnike to..
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

grizli

Seveda ljudem je treba pomagati, tudi moja družina je donirala nekaj.

Kaj pa Dr. Drnovšek, a on tudi kaj zbira za naše ljudi, ali samo za ... :icon_rolleyes:

lpP
grizli ma vas rad

uti

Po nekaterih informacijah je prostovolcev celo preveč in jih ji nikamor dat, tudi hrane ni za njih, bojijo se da se bodo vstopne poti v železnke zabasale itd..

lepo je slišat po eni strani, da bi ljudi ki bi pomagali celo preveč.. :icon_smile:
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

telebajska

Upam, da ne podvajam. Se mi pa zdi, da je dobro napisati kam in komu nakazati donacije:

Kam nakazati sredstva za pomoč:

KARITAS:
Vsi, ki želijo pomagati, lahko svoj prispevek nakažejo na račun številka 02140-0015556761, pri čemer morajo navesti sklicno številko 00 6106 in namen Poplave. Mobitelovi uporabniki pa lahko z SMS sporočilom

KARITAS
na številko 1919 prispevajo 0,96 evra. Pomoč pa lahko posredujete tudi na Slovensko Karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana.

RDEČI KRIŽ:
Prispevek lahko nakažete na: TRR 02922- 0019831742, sklic 4026, s pripisom »Poplave 2007«

OBČINA ŽELEZNIKI:
TRR: 01346-0100007492, sklic 00 714-2007. Namen: humanitarna pomoč.

TWISTER