1. vremenska stava 2013 : Najnižje in najvišje temperature na Prešernov dan

(1/3) > >>

ribncan:
Da prebijemo led. Zanima me koliko bodo najnižje in najvišje temperature 8. februarja na naslednjih Arso postajah:

Ljubljana
Celje
Letališče Edvarda Rusjana Maribor
Letališče Portorož
Kočevje
Novo mesto
Slovenj Gradec
Rateče

Stave mi na ZS oddajte najkasneje do četrtka 7. februarja do 16. ure. Stavite lahko do desetinke stopinje natančno. Z oddajo stave tudi potrjujete, da ste seznanjeni s Pravili za oddajo vremenskih stav.

ribncan:
Do danes do 15. ure je skupaj stavilo 6 uporabnikov foruma. Ostali lahko to storite do jutri do 16. ure. Jutri zvečer bom tudi objavil številke koliko je kdo glasoval, v petek zvečer ali v soboto zjutraj pa tudi uradne rezultate.

ribncan:
Stava je zaključena. Skupaj vas je stavilo 14. Podatki, koliko je kdo glasoval so zbrani v spodnji preglednici. Sedaj pa počakajmo na uradne meritve od ARSO, da določimo zmagovalca 1. stave. Ta tema se tudi odpira za debato.

Hvala vsem, ki ste stavili.
PROSIM VSE SODELUJOČE, DA ŠE ENKRAT PREGLEDAJO SVOJE ŠTEVILKE, KER JE ČISTO MOŽNO, DA SEM SE KJE ZMOTIL MED TEMI ŠTEVILKAMI. NARTABULŠ, TVOJO STAVO SEM PA ŽE POPRAVIL!

Lluka:
hmm.. za Ljubljano smo malce kiksnili. Maximalna temperatura bo bistveno bistveno  višja.   :icon_haha: Današnje napovedi za jutrišnji dan napovedujejo vrelišče. :icon_haha: :icon_haha:

ribncan:
Jutranje minimume je najbolj zadel mat89 (99 KT), drugi je maestro (136 KT), tretji pa Mraz (158 KT). Boj bo še napet.

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran