Sodobni fotoaparat

(1/3) > >>

Vendetta:
Lep pozdrav. Zanima me, če bi mi lahko svetovali glede kakšnega kvalitetnega fotoaparata, ki bi pa bil bol poceni. Uporabljal bi ga za kakšno fotografiranje vremena in raznih dogodkov. Ne spoznam se na fotoaparate, zato mi bo vsak nasvet prišel prav.

lp

max:
Odvisno kaj je zate poceni  :shrug: :icon_question:
Vsak kompakt za cca200€ bo verjetno kos tvojim zahtevam  :icon_rolleyes:

En primer: http://www.mimovrste.com/katalog/index.php?cat_id=1492&rank=160_199.99

Vendetta:
Hvala za odgovor! Mi lahko konkretno svetuješ enega?

Capillatus:
Tega imam sam in sem res zadovoljen. Pa še cenovno mislim da je ugoden, glede na kvaliteto ki jo dobiš. Glede na to da ga boš imel bolj za "domačo" rabo in ne ravno za kakšne bolj profi zadeve, dlje kot 200€ niti nima smisla iti.

http://www.mimovrste.com/artikel/1730434022/digitalni-fotoaparat-sony-cyber-shot-dsc-h90-crn

max:
Capillatus ti je dal lep primer zelo dobrega kompakta za nezahtevnega uporabnika. Včasih sami preveč kompliciramo in hočemo boljše in dražje. Če pa malo pomislimo, pa fotografij večjih formatov od 15x10cm ne delamo, te pa zelo dobro naredijo še cenejši kompakti. Seveda pa spet ni za pričakovati, da bodo fotke vrhunske(beri - profi)
Sam imam Panasonic lumix TZ20, z identičnimi karakteristikami, le ISO razpon ima malo večji(boljši/občutljivejši v slabših svetlobnih pogojih-sedaj je že izven prodaje).

Pa veliko užitkov pri fotkanju(ko bo aparat nabavljen). Dobre fotke pa potem dela kilometrina - izkušnje, ko malo spoznaš kaj vse aparat zmore  :icon_wink:

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran