Hja kako sedaj stvari stojijo, so biltenu šteti dnevi, žal
Vpisov je čedalje manj, važno da se na polno jamra na forumu in debatira o kartah za en mesec naprej. Tudi izhajanje biltenov je čedalje bolj zamudno. Verjamem da Matic ne zmore sproti naresti, oziroma izdat biltenov. Zato bi rabili enega, ki bi mu pomagal pri izdaji le teh. Žal jaz kandidatov ne vidim, ki bi bili pripravljeni pomagat. Mogoče ponudit za to brezplačno članstvo, koledar ali kaj drugega, kateri bi bil pripravljen pomagat izdajat biltene.
Ha, priznam, da smo tukaj verjetno kar vsi zaspali, pripravljanje biltenov je res zamudno delo in vsa pohvala vsem, ki ga urejate!
Ne obupat odlični ste!
Sicer pa kar se tiče vpisovanja v tabelo, bi se lahko malce organizirali. Jaz recimo sploh ne vem, kam naj bi se vpisovalo. Sem iskal po forumu, pa ne najdem. Prvi korak bi bil verjetno lahko v smeri objave datoteke na vidnem mestu, tako na forumu, kot portalu.
Kar se tiče pomoči pri izdajanju biltena, je to vsekakor za enega preveč. Potrebno bi si razdeliti delo na več ljudi. Ja bom kar sam sebe pri tem okaral, tudi sam sem preveč zaseden,da bi lahko ta hip pomagal pri urejanju biltena, mogoče pa se le najde kdo, ki bi bil pripravljen skočiti na pomoč. Res škoda bi bilo,da biltena ne bi bilo več.