Ekola, včeraj sem se vrnil z morja, danes pa ze postavil senzorjw od WMR, tako da zadeva že meri, malo prebliskov ma še hygrometer ker mi kaže 35%, v hiši imam pa 56%, je pa res da je bil cel teden v moji sobi kjer je vlage res okoli 30-40%, tako da zaenkrat upam da se stvar skulira

wswin pa zaenkrat ne povzroča preglavic kar se tiče povezljivosti, potrebne so še nekatere nastavitve.
Trenutno stvar zgleda takole:
Termo/hygro.jpg)
Tole je vbistvu bolj kot ne provizorično, drugače pa sem sonce ne posije nikdar, mogoče je spet malenkost previsoko, ampak še vedno veliiiiko bolje kot pri ws2300
Dežemer.jpg)
Ni več na strehi, ampak na strehi kozovčka za rože ki je pred hišo. Predvsem zaradi lažjega čiščenja. Zjutraj sem uporabil en rabljen nosilec za termohygro od ws2300, prevaril en nosilček, in zvaril še en nosilček za transmitter

. Še en plus je ta da ima kozovček elektriko, tako da je možnost gretja dežemerja z lučkami

Problemček je le v tem ker je dostopen tudi komu ki mu ne bi bilo treba... Pač človek nikoli ne ve

..
Anemometer.jpg)
.jpg)
Drog je višje kot je bil prej (cca 4m od slemena), in nekoliko premaknjen bolj na sredino strehe..
.jpg)
Tu pa še bivši nosilec od ws2300, trenutno vseskupaj še na strehi v takem stanju kot je, ker ne upam plezat po mokri strehi bo zaenkrat ostalo gor.
To je to, imam še za uredit web stran, pa z termosenzorjem bo potrebno nekaj ukrenit, najbolje bi bila hiška, ampak letos sigurno ne.. (€€)
Boljše slike pa kdaj drugič, tole je vse slikano z telefonom