Evo stvar je že malo dogovorjena. Jaz sem zadolžen za "osebje" in področja ki se pokrivajo.
Vem da ste se vsi že prijavljali tukaj na forumu, zdaj bi pa prosil, da se mi prijavite še na mail
seretinekblaz@yahoo.comin vsak naj zraven priloži karto SLO in na njo označi področje ki ga bo pokrival (če bo to samo pogled skozi okno naj naredi le pikico kjer živi, če pa se bo malo okoli peljal pa naj oznči celo področje) JAz bom vse to uredil, da vidimo koliko bomo pokrivali.
Ker moramo imeti zanesljivo bazo opazovalcev bomo sedaj skozi leto opazovali če je kdo tak ki rad pretirava, ker je pač bolje imeti 5 pravih podatkov kot 20 na pol pravih.
Paradolf, to da bo šlo to poletje mimo je že dolgo jasno saj bo potrebno veliko stvari stestirat in uredit javljanja s terena na internet(to je zaenkrat največji problem), verjetno bo šlo preko sms-ov, vendar v vsakem primeru bo nekdo moral dežurat za računalnikom da se tej sms-i potem preverijo in objavijo.
Tudi če ima kdo kakršnakoli vprašanja mi komot piše na mail ali vpraša tukaj.
Na novo sem odprl temo da jo bojo lahko vsi videli, odgovarjajte in pišite pa kar v že odprto temo. Ta je odprta le za obveščanje.