Vnos podatkov za mesečno statistiko

(1/15) > >>

max:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtgCReUXwfnccHZZVDhUWFdkYmppcDFJM0JudmZNTkE

Link za vnos statističnih podatkov, po odprtju je potrebna še prijava :)

ŠTROMAR:
V gornjo tabelo sem v mesecu februarju vpisal podatke za vse tri moje postaje. Ko je @Domček pobiral podatke iz tabele naj ne bi bilo več podatkov za VP Gradišče nad Pijavo Gorico in zato jih tudi ni objavljenih v mesečnem pregledu za februar. 
Ker to ni prvič, da nekdo nepooblaščeno posega v že vpisane podatke pričakujem, da tisti, ki imate vpogled v dogajanje raziščete, kdo to počne. Saj dokler lahko nekdo nekaznovano briše že vpisane podatke v tabeli, nima nobenega smisla več vpisovati podatkov, ki izginjajo.

mat89:
Najboljše bi bilo da bi imeli neko kodo za dostop ,samo nevem če je to izvidljivo. Čudno da se samo tebi @Štromar dogaja to.Malo se mi dozdeva gdo bi lahko to delal,ampak nisem 100%,tako da ne bom nikogar obsojal. Vsekakor kateri to počne,ga je lahko sram,takim bi bilo potrebno prepovedat vstopa na foum.

medovreme:
Sam tole je pa res... :smash:

Žal 100% ne morem ugotoviti. Najbolje, da se da dovoljenje le vpisovalcem in urednikom biltena. To se da narediti. Potreboval bi le seznam vpisovalcev (VP?) in njihove e-maile (mat89 je to izvedljivo?). Zadnje čase sem bil malce pasiven, ker sem opravljal strokovni izpit. Se bom malo bolj posvetil sedaj, ko je mimo.

lp, Marko

medovreme:
Pozdravljeni, vpisovalci podatkov z VP!

Najprej hvala prav vsem lastnikom VP, ki vpisujete podatke!

Zaradi zagotavljanja varnosti podatkov VP v vpisni tabeli (žal smo imeli že nekaj primerov nepooblaščenega spreminjanja podatkov) prosim vse lastnike VP, ki vpisujejo podatke v tabelo, da mi sporočijo naslednje podatke:

1) Ime VP (kraj)
2) Ime lastnika VP
3) elektronski naslov

Tako bomo omejili možnost vpisovanja v tabelo le pooblaščenim vpisovalcem (=vsi vi, ki vestno vpisujete podatke in/ali z njimi upravljate).

Podatke pošljite na e-naslov društva do petka, 16. 3. 2012:

vd.zevs@gmail.com

Žal vsi lastniki VP niso tudi člani društva, zato podatkov ne morem pobrati iz evidence članstva.

Še enkrat najlepše hvala za razumevanje in pripravljenost zagotoviti vsaj osnovno varnost.

Z lepimi pozdravi,

Marko Premelč
predsednik Vremenskega društva ZEVS

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran