A nisi prebral tega?
Portal -> http://zevs.si/
Mislim, da mu ni jasno to, kar tudi meni sprva ni bilo ...
Na portalu ne velja uporabniško ime in geslo iz foruma.
Sicer pa brez zamere, ampak se mi zdi malo čudno, da rabiš za skoraj isto stran, isto društvo, dva uporabniška imena in gesla. Razen, če je kak poseben namen v tem.

Pa še enkrat brez zamere ... hvala, da mi hočete pomagat s tistim na portalu, ampak če je nekaterim "težko" vpisat podatke v tabelo, se jim gotovo ne bo dalo prijavljat na portal in dodajat slik in njihovih opisov slik tja.
No ja, mogoče pa bo kaj od tega, in se motim ...
Ampak kot sem povedal, za april, maj, junij ... ne bo več opisa vremenskega dogajanja skozi mesec, pa ne zato, ker se mi ne bi več dalo, ampak ker enostavno v teh pomladnih mesecih nimam dovolj časa še za to.
Malce pa tudi zaradi tega:
Ena prošnja (NUJNO!):
A lahko nekdo od jutri (31.3.2011) pa do vključno z nedeljo (3.4.2011) zapiše kratek opis vremenskega dogajanja za poročilo, ker me v tem času ne bo doma.
Hvala!
Brez odgovora ...

Ampak mogoče tudi za to najdemo rešitev.

Hmm ... temo trenutno vreme uporabljamo vsak dan, vsak dan vpisujemo notri trenutno vreme s podatki. Če bi nekdo na koncu dneva svojim podatkom dodal še kratek opis vremena (pa ne za svoj kraj, ampak za celotno SLO), bi tako na koncu meseca vse te tekste združili, jih malo dodelali in dobili opis vremenskega dogajanja skozi mesec.

Mislim, da bi bila tema trenutno vreme primarna, tudi zato, ker je zelo obiskana in aktivna tema. In največja prednost bi bila, da je čisto vseeno, kdo to napiše. Tisti, ki ima takrat trenutno nekaj dodatnih minut časa, na hitro pogleda radarje, satelite, ARSO-tovo 24-urno zgodovino vremena po državi, ob zanimivih dogodkih pa nalepi še kakšno sliko (radar, satelit, karto itd.), in iz tega naredi kratek povzetek.
Saj ni tako težko.