Crknil laptop

(1/5) > >>

MINIMAX:
Danes sem še nekaj delal na prenosniku, nato sem ga ugasnil, pustil na mizi, dve uri kasneje pa ga ni bilo mogoče več zagnati. Ob pritisku na tipko za vklop računalnika sicer ta začne svoj običajni zagon, zaropota DVD pogon, zasveti lučka diska, nato pa lučka na tipki za vklop ugasne za trenutek in postopek se začne znova, skratka kot bi se zaciklal pri zagonu; monitor ostaja temen. Imam instaliran AVG za katerega sem zadnjič bral, da eden novih updatov na enem od operacijskih sistemov naredi takšno sranje, da računalnika ni več mogoče vključiti, vendar temu takrat zaradi pomanjkanja časa nisem posvečal pozornosti. Imam pa Windows Visto Home Premium 32 bit.
Ima kdo kakšno idejo?  :icon_cry:
 
MINIMAX

hrošč:
Sicer nimam pojma, kaj bi lahko bilo narobe, ampak a si probal dati baterijo ven in nazaj notri? Vcasih pomaga, probat ni greh :)

MINIMAX:
Sem, ker ga drugače sploh ni bilo za ugasnit. Sem ga probal zagnati tudi samo na kabel brez baterije, pa isto. Da sem ga ugasnil je bilo treba spet potegnit kabel ven. Držanje gumba za izklop ni nič nucalo...

matic:
Nekaj debate o podobni(če ne isti) situaciji in rešitvah, ja na linku:

 http://forums.cnet.com/7723-19703_102-400797.html

nisem pa bral vsega, tako da ne morem zagotovo trditi o uspešni odpravi napake...

lp,

Matic

Trgovc:
jaz mislim da je nekaj narobe z diskom.Enkrat sem že imel podoben problem kot ti in takrat je zatajil disk.

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran