Znanstvena raziskava - Anketa

<< < (3/3)

piskec:
Zanimivo je, koliko imate vsi za pripomnit.

Izpolnite ali ne, vaša stvar, ni pa treba iz tega delat drame. Saj je samo ena anketa, križana gora...

Da veste: vse skupaj je samo zarota, kjer hočejo iz vas spraviti tajne in osebne podatke, da bi lažje špegali v vaša življenja. Ne daj se Ines!

wisky:
Bravo Piskec!
Tako se govori!!
Lp Wisky :smash:

spletni.forumi:
Pozdravljeni člani foruma ZEVS!

Nekateri v svojih odzivih omenjate politično "obarvanost" raziskave/ankete.

Želimo vam sporočiti, da je anketa del znanstvenoraziskovalnega projekta, zato ni v ničmer povezana z nobenim političnim ozadjem. Tudi sicer se anketa ne ukvarja s politološkimi vprašanji, temveč se predvsem osredotoča na komunikacijske, socialne in družboslovnoinformatične procese.

Drži pa, da se nekatera vprašanja nanašajo na družbeno participacijo, ki je prisotna tudi v forumih, saj se tudi v njih organizirajo skupine ljudi, ki imajo podobna prepričanja in vrednote, ki jih družijo podobni interesi oz. ki želijo s svojo pobudo nastopiti v širši javnosti - v tem pogledu je vprašalnik vsekakor primer tudi za forum ZEVS.

Takšnega delovanja ne gre vselej ozko razumeti v smislu političnega angažmaja ali participacije, temveč tudi širše, v smislu socialnega udejstvovanja, ki omogoča posameznikom in skupinam premagovati določene socialne ovire ali težave, s katerimi se soočajo v vsakdanjem življenju.

Hvala za razumevanje!

spletni.forumi:
Skoraj bi pozabili ... Anketa je še vedno aktivna, zato Zevsovci vabljeni k sodelovanju!

http://www.1ka.si/a/3155

ps. Tistim, ki ste anketo že rešili, se iskreno zahvaljujemo za pomoč in vaš čas.

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[*] Predhodna stran