Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumVremenske postajeVremenske postaje po Sloveniji (Moderatorji: ŠTROMAR, mat89)Vremenska postaja Sp. Gorje
Strani: 1 [2]
Natisni
Avtor Tema: Vremenska postaja Sp. Gorje  (Prebrano 11093 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
vorannon
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 1977-09-10
Sporočila: 30

WWW Email
« Odgovori #15 dne: 10. November 2010, 10:46:03 »

8.11.2010 ob 14:39 je bil izmerjen najnižji zračni tlak 982 mb
Prijavljen

vorannon
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 1977-09-10
Sporočila: 30

WWW Email
« Odgovori #16 dne: 02. Februar 2012, 11:23:14 »

Po dolgem času mi je uspelo ugotoviti kaj je narobe z notranjim senzorjem tlaka. Pred časom sem opazil, da je tlak padel na eno čudno nizko raven. Ker nisem imel časa in je ostalo delovalo sem pustil vse skupaj, tako da so žal podatki o tlaku zanič. Tudi iz Awekasa so mi črtali zajem podatkov za tlak.

Nato so se je pa spraznile baterije v notranjem senzorju. Ko sem jih zamenjal z Mercatorjevimi je vse delalo, razen seveda tlaka. Sem že mislil da je res nekaj narobe s senzorjem pa sem na srečo imel doma še ene polnilne AAA. Ko sem te dal notri je bilo vse OK.

Zgleda da je senzor za tlak precej bolj požrešen, kakor vse ostalo skupaj v notranjem senzorju. Upam da bo komu prav prišlo, da ne bo šel podirati senzorja, samo za to ker so baterije skoraj slabe Smiley.

Sedaj ne vem točno kaj naj naredim s podatki o tlaku. Najprej sem misli pobrisati vse vrednosti o tlaku, pa je precejšnje obdobje, pa je kar precej dela v Cumulusu.

Ker je vremenska postaja bolj za lastno veselje sem za 1x samo pobrisal min in max vrednost in upam da bo od sedaj naprej OK.
Prijavljen

Strani: 1 [2]
Natisni
Pojdi na: