Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

 ZEVS ForumZEVS forumZEVS forum - prvi vtisiNasvidenje
Strani: 1 ... 4 5 [6]
Natisni
Avtor Tema: Nasvidenje  (Prebrano 114694 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
medovreme
Administrator
Nimbostratus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1979-04-12
Sporočila: 2888


Lokacija: Kamnik - Duplica

« Odgovori #75 dne: 21. Avgust 2013, 18:55:15 »

Pozabil si da je Župmart prisoten na Ciklon portalu in da Zevs za njega ni več preveč pomemben. Twister na srečanjih ga nisem opazil vsaj na treh kar sem bil jaz. Verjamem da so v živlenju pomembnejše stvari od vremena. Ja res je fajn narest svoj portal,da ti ne solijo preveč pameti,zato pa mene vleče na portal vreme.slo.si ,kjer imajo že zelo veliko obiskovalcev ,dnevno tudi nad 2000.. Na fb pa kar 14000 ,kaj pa Zevs ,mogoče 100 shrug ;

Aja pa še Domčka ustanovitelja biltena ter Mraza ter ,kar nekaj vidnih članov. Ter korošec na to mi nista odgovorila ter capilatusa vsi ti ,ki imajo nekaj oz veliko znanja. Capilatus je marsikaj zanimivega povedal ,ampak nima smisla več debatirat,ker ne bo konca in kraja.Ne smemo se slepiti,marsigdo ne vidi v tem društvo potenciala. Zdaj pa dosti da se pa ne bo tema preveč razvnela.


Če vseh teh članov nikjer ne opaziš, še ne pomeni, da smo z njimi skregani in, da z njimi ne sodelujemo, kaj ne? Upam, da bodo omenjeni portali vrnili uslugo in reklamirali tudi Vremenski forum ZEVS in Vremensko društvo ZEVS. Opažam, da se tudi meša "vidne člane" s terminom "uporabnik foruma". Oboje ni nujno izključujoče.

Torej, debata je bila dovolj dolgo odprta, čustva so izlita, polna luna je pri kraju (3:45 AM).

Za vsa morebitna vprašanja, predloge, mnenja, izlive v zvezi s Forumom ZEVS (900 uporabnikov) ali Vremenskim društvom ZEVS (60 članov; v zadnjem letu porast za 33%), se lahko obrnete na:

ZS - Medovreme;
e-mail: vd.zevs@gmail.com

Vrata so odprta,

Marko Premelč (Medovreme)
Prijavljen

Kaj je na obzorju?
Strani: 1 ... 4 5 [6]
Natisni
Pojdi na: