medovreme
Administrator
Nimbostratus
Odsoten
RD: 1979-04-12
Sporočila: 2889
|
|
« Odgovori #15 dne: 19. Januar 2011, 09:41:10 » |
|
Kaj pa ko bi izvedli en "referendum" oz. glasovanje o obstanku smetišča? Lahko tudi samo člani društva...
Če že kje, potem na XIII. srečanju Društva ZEVS... lp, Medovreme
|
|
|
Prijavljen
|
Kaj je na obzorju?
|
|
|
polo
Gost
|
|
« Odgovori #16 dne: 19. Januar 2011, 11:27:53 » |
|
Folk, pa kaj je z vami? Očitno ste eni totalno slepi, nimate pojma kaj se dogaja! Vsi krivite moderatorje, da je treba bol na trdo... Pa ste opazili, da sem si jast prizadeval naredit red?
Samo včerajšni primir! Forticd ali znani stroškovni primer too24232 (enainista oseba), bil je že večkrat banan. cca 5x In kaj se je zgodilo včeraj? Grozil je z nekimi tožbami itd... Ok, sem rekel dokler bom admin njega več ne bo nazaj. In evo ZS od piskeca. Ne, ne bo trajno banan in bo dobil samo 2 DNI! Ja, DNI!
A zdej vidite kdo koga podpira??? To je samo en delček vsega... A ste sedaj odprli oči kje se zatika?
Toliko za finale.
L.p se beremo na mirnejšem forumu.
Aleš
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
max
|
|
« Odgovori #17 dne: 19. Januar 2011, 11:49:48 » |
|
Ja, tak mamo, lahko samo brišemo Pol se nam pa po mailu smejijo pa zapojejo tisto "kaj nam pa morejo, morejo, morejo,....." da ne napišem še kaj več........ Še dobro da nisem bil prisoten tukaj na forumu ta dva dni, sem bil v drvah pa motorko gonu............
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mat89
Cumulonimbus
Odsoten
RD: 1989-07-22
Sporočila: 11831
|
|
« Odgovori #18 dne: 19. Januar 2011, 12:17:28 » |
|
Samo dva dni je dobil,z takim obnašanjem kot ga je imel,to je kapljica v morje napram njegovim provokacijam.Moderatorji pa se mi res smilite da morete vse to prenašat.............
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
|
« Odgovori #19 dne: 19. Januar 2011, 12:43:08 » |
|
Grande finale, Polo.
Lepa hvala za prijaznost in zahvalo.
Naj ti bo mirnejši forum bolj v vzpodbudo in da ne srečaš kakšnega forticd-ja še kdaj.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
|
« Odgovori #20 dne: 19. Januar 2011, 12:47:14 » |
|
Samo dva dni je dobil,z takim obnašanjem kot ga je imel,to je kapljica v morje napram njegovim provokacijam.Moderatorji pa se mi res smilite da morete vse to prenašat.............
mat89, če te uporabnik jezi, ga pusti na miru, zajemi sapo in pojdi stran od tipkovnice. TI bi moral dobiti veliko večjo kazen, ker si žalil, bil grob in si šel resnično čez mejo. Pa sem tudi tebi pogledal skozi prste. Naj ti bo to v Opomin, drugič ti ne bom več gledal skozi prste! Nesramnosti in grdih besed ne bom prenašal, pa na kogarkoli letijo. Vsi moderatorji boste dobili svojo šanso čez par mesecev, le malo potrpljenja še. Potem boste lahko delali z uporabniki kakor vam ljubo. Do takrat pa bo tako, kot pač je.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
polo
Gost
|
|
« Odgovori #21 dne: 19. Januar 2011, 12:52:01 » |
|
Vsi moderatorji boste dobili svojo šanso čez par mesecev, le malo potrpljenja še. Potem boste lahko delali z uporabniki kakor vam ljubo. Do takrat pa bo tako, kot pač je.
Fino, da si to napisal in izostril sliko ostalim, kaj se je dogajalo do sedaj.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
|
« Odgovori #22 dne: 19. Januar 2011, 12:55:59 » |
|
O delu moderatorjev in administratorjev se ne razpravlja.
Zakaj sva ti ali jaz izjema?
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
polo
Gost
|
|
« Odgovori #23 dne: 19. Januar 2011, 13:01:31 » |
|
Kršim pravila, zato si zaslužim ban. Zasluženo
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
URŠA
Cirus
Odsoten
RD: 1957-10-23
Sporočila: 66
Ustanovni član ZEVS
|
|
« Odgovori #24 dne: 19. Januar 2011, 13:04:39 » |
|
Dobro jutro...
|
|
|
Prijavljen
|
"Kadar se malo dela, se zelo veliko teoretizira." .... Balzac
|
|
|
max
|
|
« Odgovori #25 dne: 19. Januar 2011, 13:09:02 » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
piskec
|
|
« Odgovori #26 dne: 19. Januar 2011, 13:10:07 » |
|
O, ja, ni se za bati. Še bo zanimivo!
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ŠTROMAR
Član VD ZEVS
Cumulus
Odsoten
RD: 1958-10-24
Sporočila: 9783
|
|
« Odgovori #27 dne: 19. Januar 2011, 13:33:54 » |
|
Dobro jutro... Pozdravljen
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
hrošč
Altostratus
Odsoten
RD: 0000-00-00
Sporočila: 1174
|
|
« Odgovori #28 dne: 19. Januar 2011, 13:53:29 » |
|
mat89, če te uporabnik jezi, ga pusti na miru, zajemi sapo in pojdi stran od tipkovnice. TI bi moral dobiti veliko večjo kazen, ker si žalil, bil grob in si šel resnično čez mejo. Pa sem tudi tebi pogledal skozi prste.
Tukaj bi citiral piskeca in ga rahlo dopolnil. Ce pustimo banovce, kazni in nevem kaj ob strani.. Najbolj ucinkovita obramba proti takim je ignoriranje. Se ugriznes v jezik oz. v prste na tipkovnici, nasmehnes in gres dalje. Ceprav je vcasih tezko, ampak ce post ni namenjen neposredno tebi..se da. Predvsem bi to pricakoval od starejsih in zrelejsih clanov. Saj veste, otroci zgubijo veselje pri zbadanju, ce ni ucinka in odziva.. Za ostale zadeve pa nisem pristojen za komentiranje, upam pa da se zadeva glede teh tem dokoncno uredi na zboru in se vpelje neka srednja, uporabniku prijazna pot.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
rozli2003
Član VD ZEVS
Cirokumulus
Odsoten
RD: 1973-03-10
Sporočila: 250
|
|
« Odgovori #29 dne: 19. Januar 2011, 14:01:14 » |
|
jaz bi dodal zgornjemu tekstu, s katerim se strinjam, še tole: lepa beseda, lepo mesto najde. ni nujno, da vedno. škodovati pa zagotovo ne more. lp
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|