Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumZEVS forumZEVS forum - prvi vtisiNasvidenje
Strani: [1] 2 3 ... 6
Natisni
Avtor Tema: Nasvidenje  (Prebrano 117099 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
Capillatus
Nimbostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1991-01-14
Sporočila: 2270

WWW Email
« dne: 12. Avgust 2010, 15:46:27 »

Po dolgem času se poslavljam od tega foruma. Na začetku je bilo res lepo in zelo zanimivo, toda današnji forum ni niti senca tistega kar je bilo na začetku. Vse veliko preveč je kvantitete in zelo malo kvalitete. In glede na vso to katastrofalno izgubo kvalitete foruma, se sploh ne čudim, da je že veliko kvalitetnih članov odšlo... in strinjam se z njimi. Odhajam, ker enostavno to zame ni več pravi vremenski forum. Odhajam zaradi sebe in ne zaradi kakršnegakoli posameznika. Z vsemi sem se dobro razumel.

Še vedno bom precej vremensko in predvsem nevihtno aktiven, toda nekje drugje. Tukaj nikoli več.

Naj vam bo vreme vedno naklonjeno.

LP
« Zadnje urejanje: 12. Avgust 2010, 15:59:30 od Capillatus » Prijavljen

Duzek
Administrator
Altostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1983-09-22
Sporočila: 1998

WWW Email
« Odgovori #1 dne: 12. Avgust 2010, 16:27:59 »

Resnično ne razumem določenih osebkov, pa ne leti to sedaj samo nate capillatus. Kaj za hudiča ljudje mislijo da je forum. To je samo eden od prijemov društva. Društvo pa je veliko več, saj smo sklenili že ogromno dobrih prijatelstev. Seveda nekateri mimo foruma sploh ne pogledajo in ne vidijo da se za tem skriva več. Forumu in društvu je treba nekej dati, da potem lahko kaj ven dobiš.

Ampak to da reče človk od dons me pa ni več na forumu, mi je res čudno. Sej si lahko manj, ali se oglasiš samo sem ter tja, če vidiš kakšen kvaliteten prispevek. Tako pa odrežeš, kukr da bi lažje prebolu ali kakor da do sedaj ne bi nič pomenili. Sploh pa da človek odpira novo temo za to da reče adijo - pojdi raje potiho če že moreš.  Res ne razumem in ne gre mi v glavo.

No pa kakorkoli.

Srečno, si pa vedno dobrodošel nazaj

« Zadnje urejanje: 12. Avgust 2010, 16:33:37 od Duzek » Prijavljen

In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si
Astra
Uprava ZEVS
Nimbostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1976-05-06
Sporočila: 2950

Vreme bo!

Email
« Odgovori #2 dne: 12. Avgust 2010, 17:41:55 »

Pozdravljen. Upam, da si premisliš, že zaradi vseh ljudi, ki sodelujejo z različnimi prispevki tako na forumu kot poleg foruma ljubiteljsko v dobro društva. In ne pozabi, tudi mi smo bili nekoč na forumu začetniki. Kvaliteta, kvantiteta ... tu ni debate. Prispevkov je ogromno in mnogi so prav zanimivi za amatersko opazovanje vremena. To nam venomer potrjujejo tudi iz zelo priznanih ustanov. In ta skupnost bo živela naprej.

No, kakorkoli, dobrodošel si vedno.  wavey
Prijavljen

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si
polo
Gost
« Odgovori #3 dne: 18. Januar 2011, 21:33:41 »

Po dolgem času se poslavljam od tega foruma. Na začetku je bilo res lepo in zelo zanimivo, toda današnji forum ni niti senca tistega kar je bilo na začetku. Vse veliko preveč je kvantitete in zelo malo kvalitete. In glede na vso to katastrofalno izgubo kvalitete foruma, se sploh ne čudim, da je že veliko kvalitetnih članov odšlo... in strinjam se z njimi. Odhajam, ker enostavno to zame ni več pravi vremenski forum. Odhajam zaradi sebe in ne zaradi kakršnegakoli posameznika. Z vsemi sem se dobro razumel.

Še vedno bom precej vremensko in predvsem nevihtno aktiven, toda nekje drugje. Tukaj nikoli več.

Naj vam bo vreme vedno naklonjeno.

LP

Tako sem se jast danes odločil!
Se beremo drugje.

shrug
Prijavljen
walter76
Nimbostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1976-03-02
Sporočila: 2019

Danes so dovoljene sanje,jutri je nov dan..

valterpetra@hotmail.com
WWW Email
« Odgovori #4 dne: 18. Januar 2011, 21:41:39 »

Razlog ?
Prijavljen

Prijatelj vremena !
Oblak69
Stratus

Odsoten Odsoten

RD: 1969-08-17
Sporočila: 6538

Email
« Odgovori #5 dne: 18. Januar 2011, 21:51:50 »

Upam,da ni posredni krivec za slab dan danes na forumu polna luna Huh?
Kaj pa lahko človek drugače pričakuje v taki množičnosti, kot je naš forum. Vse preveč se obremenjujete in jemljete stvari resno. Sicer pa mislim, da si se že enkrat poslavljal, polo, upam da se tudi sedaj premisliš Wink.

lp robert
Prijavljen

mat89
Cumulonimbus

Odsoten Odsoten

RD: 1989-07-22
Sporočila: 11829

Email
« Odgovori #6 dne: 18. Januar 2011, 21:59:10 »

@Polo sicer te razumem,ker približno vem za kaj gre,vendar  se bo upam da kaj spremenilo.Zato še enkrat premisli in ne meči puške v kuruzo.

lp
Prijavljen

medovreme
Administrator
Nimbostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1979-04-12
Sporočila: 2889

« Odgovori #7 dne: 18. Januar 2011, 22:13:22 »

Vedno bolj se mi zdi, da bi morali ukiniti rubriko "Smetišče"...

lp, Marko Premelč (Medovreme)
Prijavljen

Kaj je na obzorju?
walter76
Nimbostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1976-03-02
Sporočila: 2019

Danes so dovoljene sanje,jutri je nov dan..

valterpetra@hotmail.com
WWW Email
« Odgovori #8 dne: 18. Januar 2011, 22:20:48 »

Res je.
Pa upam ,da ni prišlo kakšni notranjih konfliktov.
Sicer sem tu jaz kako leto nazaj imel mali konflikt z Polom ,vendar ga razumem in podpiram karkoli naredi.
Forum po moji oceni rabi strožjo raven,to kar je v smetišču pa na bo bolj zasebene ali chat narave .
Prijavljen

Prijatelj vremena !
Trgovc
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1975-06-15
Sporočila: 414

« Odgovori #9 dne: 18. Januar 2011, 22:25:04 »

Vedno bolj se mi zdi, da bi morali ukiniti rubriko "Smetišče"...

lp, Marko Premelč (Medovreme)
Se strinjam... icon_wink
Prijavljen

Z dnem 22.2.2013 ne maram več zim, ker je mati narava zamenjala JV za SZ...
Jovi
ZEVS napovedovalec
Altostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1989-05-10
Sporočila: 1932

Neprijetna resnica-Segrevanje ozračja

grega.likozar@telemach.net
Email
« Odgovori #10 dne: 18. Januar 2011, 22:37:34 »

Marko(medovreme) se strinjam in o tem moramo člani kako več rečt ker sem jeest tudi za to da se smetišče dejansko ukine. In potem se bo potrebno izmisliti novo temo kjer bodo lahko neizkušeni limali karte ampak bo tema izključno vremenska in ne čvek.

Ne sme se dopustit klepetanja in ostalega. Skratka smetišča ne rabimo ker je čvek...in se vremena niti malo ne tiče. Edino določene teme v smetišču so ok. icon_wink
Prijavljen

Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi
krokodil
Član VD ZEVS
Altokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1988-01-27
Sporočila: 509

« Odgovori #11 dne: 18. Januar 2011, 22:38:28 »

Kaj pa ko bi izvedli en "referendum" oz. glasovanje o obstanku smetišča? Lahko tudi samo člani društva...
Prijavljen

S vrha katedrale bacat ču banane Smiley
Jovi
ZEVS napovedovalec
Altostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1989-05-10
Sporočila: 1932

Neprijetna resnica-Segrevanje ozračja

grega.likozar@telemach.net
Email
« Odgovori #12 dne: 18. Januar 2011, 22:43:21 »

Sej pravim morali bi se o tej temi pogovoriti. Resnično bo potrebno naresti red na forumu.

Karm je enkrat preseglol meje jih je. Pa ne gre se mi zaradi dobrih članov ker nekaterim se samo prdne pa gredo stran ampak se gre za dobrobit foruma da se uredi zadevca. Z veseljem pomagam!!!
Prijavljen

Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi
Neurje
Snežni zmagovalec
Nimbostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1978-04-20
Sporočila: 2473

Lokacija: Zgornji Brnik Cerklje pod Krvavcem ( na SV strani letalisca cca: 2,4 km stran )
Vreme -- Zgornji Brnik

pirc-baloh@volja.net
Email
« Odgovori #13 dne: 18. Januar 2011, 22:51:18 »

Mislim, da skoraj vsi vemo kaj se je danes zgodilo tu na forumu in niti slučajno ne mislim več omenjat zadeve :    sem pa na strani @Polo-ta ker menim da je forum res ušel izpod nadzora in je čas za spremembo. Krivec si pač po mojem mnenju tu ne zasluži več mesta ker s tem ogoža drugih javno izražanje in ugled samega foruma, ker, če kaj narobe poveš osebi ( we know who ) sedaj veš kaj ti lahko sledi.

Skratka bolnica. icon_banned
Prijavljen

We can provide the weather but we cannot provide the mother nature.

Padavine 2021; 647 mm
goldhorn
Altostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1965-09-25
Sporočila: 1990

Čepovan 618 mnv

« Odgovori #14 dne: 19. Januar 2011, 08:03:05 »

Mislim, da skoraj vsi vemo kaj se je danes zgodilo tu na forumu in niti slučajno ne mislim več omenjat zadeve :    sem pa na strani @Polo-ta ker menim da je forum res ušel izpod nadzora in je čas za spremembo. Krivec si pač po mojem mnenju tu ne zasluži več mesta ker s tem ogoža drugih javno izražanje in ugled samega foruma, ker, če kaj narobe poveš osebi ( we know who ) sedaj veš kaj ti lahko sledi.

Skratka bolnica. icon_banned

Tudi jaz se s tem strinjam. Rubrika smetišče rabi moderatorja s trdo roko. Čeprav je namenjena bolj sproščenim vremenskim debatam, to še ne pomeni, da je lahko "chat room". Za to obstajajo druge aplikacije.
Prijavljen

Strani: [1] 2 3 ... 6
Natisni
Pojdi na: