ZEVS Forum

Vremenska postaja-Staro Velenje

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:55:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

polo

Maverick,sej koliko vem imaš v hiši dva računalnika,torej tudi dva monitorja.
A nebi sprobal to kombinacijo?

joze

max

polo

Mogoče se je samo iztaknila,sm mel že primer,če pa imaš integrirano na matični boš pa rabil drugo matično ploščo itd...

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 07. November 2008, 19:54:31
Kaj je pa to :icon_question:

Moje zadnje sporočilo v tej temi!
Nabavi si enega računalničarja,ker tu prek neta ne boš nič rešil  :banghead:

max

Citat od: MaVeRiCk dne 07. November 2008, 19:54:31
Kaj je pa to :icon_question:

:icon_exclaim: Pa to ne moreš verjet  :icon_confused:

Kot je rekel @Polo, dobi enega računalničarja, lahko je star tudi 14 let :icon_mrgreen:

Odg.; AGP(starejše), PCX(novejše) vodilo-podnožje za Grafično kartico  :icon_bird:

TgT

AGP od dve leti naprej stara maticna
PCIE do dveh let stara maticna

max

janez24

Citat od: MaVeRiCk dne 10. November 2008, 15:18:40
Dotrajani so bili napajalnik, grafična, ter mrežna kartica :shrug: :shrug:
Pol si grafično menjo,in do ti jo je
letos pa bo

MaRkUš

Citat od: MaVeRiCk dne 09. Januar 2009, 13:01:05
Minimalna temperatura danes zjutraj je znašala -11,9 °C ob 07:45, kar je tudi nov rekord na meteorološki postaji Kavče pri Velenju

Minimalna absolutno -11,9 °C dne 09.01.2009 ob 07:45

Identična minimalna temperatura tudi na VP Stahovica

Ekolog

Na meteorološki postaji Kavče pri Velenju je bila 5. marca 2009 ob 14:35 zabeležena minimalna vrednost zračnega tlaka in sicer 979,8 hPa.

Ekolog

Slika z web kamere bo predvidoma dosegljiva zopet od jutri naprej, vendar ne 24 ur dnevno :icon_rolleyes:, namreč danes sem se nekaj matral pri inštalaciji programa na vremenskem pcju, pa mi pc programa enostavno ne zagrabi, oz. je nek slab stik, en čas se pokaže slika, potem pa kar naenkrat napiše nek capture device error al nekaj podobnega, to mi napiše pri tistem programu, ki je zraven kamere, medtem ko mi Yawcam čisto normalno deluje, vendar če tist program ne funkcionira tudi Yawcam ne more, tako da bo slika z webcama dosegljiva samo podnevi, ker imam program inštaliran tudi na tem pcju, tukaj mi pa deluje brez problema, vendar pc vsak večer ugašam :icon_arrow:. Se niti ne sekiram kaj preveč, ker je itak brezveze da mi ponoč deluje webcam :shrug:

gradiščan

:icon_question: :icon_question:  device na eror  :icon_lol:

No, zdaj pa čist resno.. Kot imam jaz izkušnje, bi moral yawcam imet samostojno sliko, saj pri tem programu določiš od kje naj dobiva sliko. Če pa že drug program koristi ta signal, potem yawcam javlja, da je device error, in seveda obratno. No, sem hotel poveda, da lahko sliko deliš samo na en program, ne pa na dva..

Ekolog

Jaz sem imel problem s slabim stikom, ker sem kar dvakrat podaljšal usb kabel, problem je pa v tem, da imam vremenski pc v kleti in bi težko imel kamero na tem pcju, pa še mislim, da kamera ne deluje čisto v redu, ker ko sem vtaknil usb kabel v pc se je kontrolna lučka na kameri prižgala, nato pa zopet ugasnila, tako da potem nisem več vztrajal, še sreča da imam dve kameri, tako, da sem danes nazaj priklopil to, ki sem jo imel do sedaj, pa še veliko boljšo ločljivost oz. resolucijo ima, slika je veliko bolj pregledna kot pri tisti drugi kameri. No torej slika z web kamere je od danes naprej zopet dosegljiva (nazadnje je bila 21.02.2009), do nadaljnega se osvežuje vsakih 5 minut :icon_arrow:

Astra

Blaž, kot opažam ti ne dela več spletna stran ... podatke pa imaš dosegljive še vedno preko Wundergrounda.

http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=KSIVELEN1

LP.  :)
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si