ZEVS Forum

Vremenska postaja-Staro Velenje

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:55:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

sorban

Hude nevihte ne trajajo dolgo!
http://lendavske-gorice.zevs.si/

blazek

Pihe

In kaj čaraš zdaj? A bo treba potem spet vse mobilizirat, da ti nazaj sestavijo tisto, kar so ti pomagali že stokrat? :icon_arrow: :icon_lol:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

TgT

Ma ja, počasi boš imel možnost optike in takrat more bit stream live.

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 30. December 2007, 19:28:42
Vremenski podatki se bodo od 1.1.2008 dalje osveževali vsako minuto, slika z web kamere pa v času delovanja vsakih 5 minut, hvala za razumevanje!

Nekako mi zgledaš,kot da  si Lincolinov dvojček...

TgT

Serpentinšek

:icon_lol:   :icon_lol:

Doktorat iz vremenske postaje.
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

_Roba_

Mi lahko poves prosim kaj caras ti?1x dela 1x ne,1x ja,1x ne  :icon_eek:

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

markokorosec.net

Maverick, a je to tvoja postaja? Od kje ta alarm? Je generiran avtomatsko ali imaš ti prste vmes? :icon_question:

ŠTROMAR

Zakaj pa nimaš več postaje na vremenskem pregledu?

max

Citat od: MaVeRiCk dne 11. Julij 2008, 17:22:09
Slavko, hvala ker si vprašal, zaradi dveh razlogov nimam postaje na pregledu:

1.) Piskec je postajo odstranil s pregleda brez moje vednosti oz. dovoljenja :icon_eek: :icon_eek: :icon_question: :shrug:

2.) Zaradi Wswin direct link-a, ko sem inštaliral novo verzijo wswina, sem tam obkljukal wswin direct link, nato pa se mi je awekas.txt enostavno zablindiral (tam kjer naj bi se obkljukalo) :shrug: :shrug: nisem znal več skreirat awekas.txt datoteke, neke template morš nardit, nekaj sem se matral, vendar zaman, sedaj pa je tako kot je :shrug: :shrug:

MaVerRiCk, te bom malo popravil :icon_rolleyes:

Ker si dobil nekaj opominov, si se začel razburjati v slogu "zakaj pa jaz ... a on pa lahka.... jaz pa ne smem....itd..."
Potem si začel pisati vsem: polotu, piskecu, vreme... da ne boš več član ZEVS-a, ne boš delal urnikov, ne boš več v odboru v katerega si bil pred tem tudi izvoljen
in da te naj brišejo iz pregleda, ker ti tako ali tako ne dela .txt
Tako je bilo in nič drugače :icon_arrow:

Kar se pa tiče awekas.txt, pa sem ti lepo razložil kaj naredi. Ne pozabi, da imava isto verzijo in bi po mojih navodilih moralo delati, samo jaz ne vem kaj si potem štrikal..
Verjetno si vse malo pozabil, ker si bil kar orenk razburjen in užaljen :shrug:

Toliko še z moje strani, pa brez zamere Max

max

Citat od: MaVeRiCk dne 27. Julij 2008, 18:57:17
Vabljeni na prenovljeno spletno stran - Design by Gradiščan :icon_wink: :icon_wink:, Gradiščan še enkrat se ti najlepše zahvaljujem :clap: :clap:
Sem opazil danes :icon_wink:

H2o

Uporabi remote desktop connection?

max

Poglej da nisi slučajno kabel za monitor pozabil vštekat, ko si menjal napajalnik :icon_rolleyes:

Drugače pa.....a nimaš nobenga soseda, ki ima monitor za posodit :icon_question:

Jaz ga imam :icon_mrgreen: