ZEVS Forum

Vremenska postaja-Staro Velenje

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:55:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

polo

Maverick,a zaupaš kaj se je pa z starim zgodilo :icon_question:
Edino če si šel z avtom čez njega je možno da "crkne",drugače se pa nima skor kaj pokvarit :icon_biggrin:

_Roba_

Citat od: polo dne 13. November 2007, 20:20:01
Maverick,a zaupaš kaj se je pa z starim zgodilo :icon_question:
Edino če si šel z avtom čez njega je možno da "crkne",drugače se pa nima skor kaj pokvarit :icon_biggrin:

On je Majster  :icon_lol:

ŠTROMAR

Citat od: MaVeRiCk dne 13. November 2007, 22:11:32
ne vem natančno kaj je bilo, verjetno je bil slab kontakt, ker ko se je vaga npr. trikrat prevrnila, je šele takrat zabeležilo 0,5 l/m2 :icon_question:
A zato si šel pa kar kupit novega? :icon_haha:

piskec

Maverick, saj mogoče je pa to prav, da ti šele po treh premikih pokaže 0,5l.

Saj ni vsak "klik" vage pol litra...

:icon_question:

urša

Zelo enostavno rešljiva težava.
Namesti Wswin na vremenski PC in potem pozabi,da sploh imaš postajo !!
:icon_arrow: :icon_arrow:

Pihe

Citat od: MaVeRiCk dne 23. November 2007, 18:05:41

@Pihe, kako si takrat rešil ta problem?

Maverick, sorry, ob vseh problem(čk)ih tega sveta, se rešitve tega tvojega res ne spomnim več. :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 23. November 2007, 18:05:41
Kakor ste lahko opazili, vremenski podatki žal niso dosegljivi, imam pa problem in sicer o katerem je že govoril pred kratkim @Pihe, ker mislim da se je njemu to tudi dogajalo, namreč WsWin mi deluje v ozadju, pa tudi če deinštaliram WsWin pa potem ponovno inštaliram, pa npr. zaprem program, se zelo dolgo zapira, nato pa se odpre še eden, potem pa se oba skupaj zapreta :icon_question:

@Pihe, kako si takrat rešil ta problem?

Jaw meni :banghead:
Če bi odstranil CELOTEN WSWIN in ga potem nanovo instaliral se problemi odpravijo,to sem ti že enkrat povedal.V Program files ti je ziher nekaj ostalo)
Drugače pa upoštevaj URŠIN nasvet ampak ker vemo da ga ne boš,boš imel skos probleme :shrug:

markokorosec.net

kak talent ta kvazi mojster, mamma mia :icon_lol: :icon_rolleyes: odpri task manager, skini vse proč kar je od wswin, naredi reinstall in zadeva je rešena! :icon_rolleyes:

markokorosec.net

polo

Tokrat sem ti ga zadnjič poslal! In shrani si ga nekam za vse večne čase.

Vreme

TgT

Eh, jz sm pa ze mislil da ti je navrglo meter snega.

Pihe

Citat od: MaVeRiCk dne 16. December 2007, 11:39:24
Nov senzor očitno ne deluje, že od včeraj ko sem ga priklopil na kabel, mi vseskozi kaže črtice pri temperaturi in vlagi, veter mi pa normalno kaže, probal sem pa že vse sorte, ga bom zopet nazaj poslal in uveljavil garancijo, sedaj bom pa starega nazaj usposobil :icon_wink:

Maverick.Pa kaj ni malo čudno, da praktično SAMO tebi vedno kaj šteka in nagaja?
Pa saj ti je klapa že stokrat rekla, da pusti zadeve pri miru in ne eksperimentiraj! :banghead:
Če pa misliš, da je WS 2300 res tak sekret, pol pa razbij pujsa in si že enkrat kupi WMR 928 in ne zapravljaj denarja zanjo. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŽUPMART

Kakšen senzor spet? Zakaj ne pustiš tega? Na koncu boš toliko denarja za senzorje zmetal, da bi komotu kupil Oregonko. :icon_exclaim:

gradiščan

Citat od: MaVeRiCk dne 21. December 2007, 11:45:37
Vremenski podatki danes nekaj časa ne bodo dosegljivi, zaradi menjave senzorja, hvala za razumevanje!

Popolnoma te razumemo..ti samo uštimaj, da bo :icon_wink: