ZEVS Forum

Vremenska postaja-Staro Velenje

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:55:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Citat od: Ekolog dne 23. Februar 2010, 13:36:28
Štalo vi ustvarjate na forumu dan za dnem pa se tega sploh ne zavedate :banghead: :icon_mrgreen:

Maverick.Če bi tebi (pa še nekaterim) pustili svobodno pot pisanja na tem forumu, bi to postala učilnica za študente psihiatrije in ne gostilniški forum!
Zato ima z moje strani,kot člana UO Zevs, Polo in ostali admini vso mojo podporo pri brzdanju nedoraslih mladcev. :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ekolog

Citat od: JaniS dne 23. Februar 2010, 13:37:37
Imaš s5 napad?     :icon_question:
Ne, ne vem zakaj bi ga imel, samo nekateri pač niso navajeni, da se kaj JASNO in GLASNO pove ::) :icon_mad:

Ciril

Citat od: Ekolog dne 23. Februar 2010, 13:45:25
Ne, ne vem zakaj bi ga imel, samo nekateri pač niso navajeni, da se kaj JASNO in GLASNO pove ::) :icon_mad:

Sicer se me ravno ne tiče, ampak vseeno: ti je Max jasno in glasno povedal, da ne briši svojih starih prispevkov s foruma, ker to dela teme nepregledne in nečitljive. Nič gostilniškega, nič zadrgnjenega, nevoščljivega ali pikolovskega...

LP Ciril

PS: še pomnite tovariša Šentilja...

max

In kaj si hotel ti meni povedat? Da sem se guncal kje??? Do sedaj sem bil skoz na forumu, tudi na prejšnjih, vendar nisem veliko sodeloval, ker pač nisem imel postaje, sem pa bral tebe, saj je bilo tvoje poste zelo zabavno brati..."WsWin Mojster" , na koncu sem ti pa moral že jaz pomagati :icon_surprised:

Sploh pa šele zdaj vidim iz kakšnega testa si.
Žal mi je za vsak kilometer in potrošen bencin, ko sem se vozil k tebi z avtom in reševal tvoje večne težave.
S takimi izpadi, kot jih imaš sedaj si naredil škodo samo sebi!

EDIT: Vidim, da ti je tale kamera dala vetra, tudi na nekem drugem forumu so te že imeli poln kufer, sam veš za katerega gre :icon_rolleyes:

gradiščan

Maverick, Ekolog,Blaž  :icon_question:

Ne bom se spuščal v prepire s teboj, ker si očitno odločen, da smo v tej zevs gostilni pač sami pijanci.. Ampak meni kot "anonimni alkoholik" zelo paše in še všeč mi je tale zevs družba. Tudi ti si mi všeč, zato sem ti tudi pomagal okoli customa in spletne strani.. pa še kaj drugega bi lahko izbrskal po spominu, da niti ne govorim o vseh ostalih "zevs pivskih bratcih", ki so večkrat dnevno reševali tvoje zagate itd  :banghead:... Brez te čudovite gostilniške družbe zagotovo še danes nebi spacal vremenske postaje in spletne strani na kupček..

Pa na zdravljenje... :beerchug:

TgT

Heh, zanimivo, še jaz sem mu pomagal, kar dosti, ampak mi je tudi minilo prav zaradi njegovega "čudnega" odnosa.

Tale izpad je pa res 'kr neki'  :icon_mrgreen:

robi14

Ekolog, zakaj ti ne dela link do tvoje postaje?

Pihe

Citat od: robi14 dne 24. Februar 2010, 07:37:31
Ekolog, zakaj ti ne dela link do tvoje postaje?

Najbrž smo gostilniški bratje preveč pijani,da bi mu spet pomagali rešit njegov 1005-i problem,ki ga je najbrž spet sam zakuhal. :icon_lol: :icon_lol:
Ups! :icon_redface:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ekolog

Nove fotografije v Fotogaleriji

- Sv. Duh na Ostrem vrhu
- Paški Kozjak

Vabljeni k ogledu :wavey:

fprelog

Ekolog

Aktualni vremenski podatki z meteorološke postaje Staro Velenje, do nadaljnega (predvidoma do jutri zvečer) ne bodo dosegljivi, zaradi vzdrževalnih del (menjava telefonskih kablov z UTP kabli). Prav tako do nadaljnega (predvidoma do jutri popoldne oz. zvečer) ne bo dosegljiva slika s spletne kamere zaradi selitve kamere na drugo lokacijo. Hvala za razumevanje in lep pozdrav, Blaž.

Ekolog

Vse obiskovalce spletne strani meteorološke postaje Staro Velenje, obveščam, da so aktualni vremenski podatki zopet dosegljivi, prav tako je dosegljiva tudi slika s spletne kamere. Lep pozdrav, Blaž.

Ekolog

Ekolog