ZEVS Forum

Vremenska postaja-Staro Velenje

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:55:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ekolog

Citatče ne bi tega denarja vrgel v pujsa
Sedaj je na vrsti webcam ;) :icon_wink:

Ekolog

Sedaj sem obesil en senzor na zunanjo steno, ki je seveda pod streho, tako, da bom malce primerjal podatke z WS2300 :icon_wink:, ta drugi senzor sem pa zaščitil pred vlago ter ga postavil nazaj na travnato površino, kjer bo meril temperaturo 5 cm nad tlemi :icon_arrow:

Ekolog

Na meteorološki postaji Staro Velenje je bila danes, dne 20.12.2009 ob 07:00 zabeležena minimalna temperatura -15,3 °C. To je tudi rekord postaje (najnižja izmerjena temperatura odkar imam postajo; od 09.05.2006).

Minimalna absolutno -15,3 °C dne 20.12.2009 ob 07:00

Ekolog

Vabljeni na blog meteorološke postaje Staro Velenje :icon_arrow:

http://meteovelenje.blogspot.com

Kmalu pa bo zopet na voljo slika v živo z IP kamere :icon_wink:

Lep pozdrav, Blaž

Ekolog

Malo updejta :)

1.) Graf aktuell.gif se bo od danes naprej osveževal na vsake pol ure, podatki pa kot običajno na 5 minut :icon_arrow:

2.) Slika z brezžične IP kamere do nadaljnega ne bo dosegljiva, hvala za razumevanje :icon_arrow:

3.) Prodam čisto novo brezžično IP kamero znamke TRENDnet TV-IP-110W, če je kdo zainteresiran naj me kontaktira prek zasebnega sporočila ali na email naslov: blazvreme@gmail.com :icon_arrow:

Lep pozdrav :wavey:

max

Zakaj si spet pobrisal vse svoje prispevke v temi zunanji  WEB CAM  :icon_question:
Ne vem v čem je to fora? Ta dva odgovora na tvoja vprašanja sedaj izgledata kot da bi se avtorja pogovarjala sama s seboj...
Ne gre to tako! Enkrat si že delal takšno zbrko se spomniš :icon_arrow:

EDIT: Blaž, moram te opozoriti, da naslednjič sledijo sankcije, če se to ponovi. :shrug:

Ekolog

CitatEDIT: Blaž, moram te opozoriti, da naslednjič sledijo sankcije, če se to ponovi. :shrug:
Prosim??

p.s. - pa ne mi smetit teme po nepotrebnem!!!

polo

Citat od: Ekolog dne 23. Februar 2010, 11:48:17
Prosim??

p.s. - pa ne mi smetit teme po nepotrebnem!!!

Blaž,kaj ti ni jasno? A mogoče ni to kar je napisal @max  res?

In ti bi bil rad moredator ali celo admin tega foruma. Svašta.

Ekolog

No no, men je vse jasno kot beli dan, sam očitno ti pa še kdo drug na temle gostilniškem forumu nimate vse čist uredu pošlihtano :icon_twisted: :icon_neutral: :icon_mad: :icon_banned:

Pa bom kr takole rekel, ko sta se vidva z maxom tamle nek guncala sem že js sodeloval na vremenskem forumu vreme-si.net, pa moram reči da je bilo vzdušje veliko boljše ko so bili prisotni še lincolin, urša, fredek, twister..., vprašte se mal zakaj je tale zevs tako vojaški in policijski gratal, me mal spominja na državo slovenijo, vse zadrgnjeno, nevoščljivo, pikolovsko... pa da ne naštevam še in še, ker bi bilo premalo vse skup v tole okence spravit ::) :banghead:

Pa velik je takileh tule gor, ko si mislijo podobno kot jaz sam si ne upajo na glas povedat, ker vejo da jih bo polo z ta večjim veseljem vrgu za vedno iz gostilniškega foruma, ritolizništva in prilizovanja pa jaz ne maram in na takšnem forumu ne mislim več sodelovat. Zbogom, za geslo si pa lahk date: ŽIVELA HINAVŠNA IN NEVOŠČLJIVOST!!!

Zdej me pa lahk polo s tavečjim veseljem bannaš trajno če hočeš oz. če ti bo to polepšalo dan oz. tvoje življenje ::) :icon_banned: :icon_mad: :icon_twisted:

polo

Ja Blaž!
Saj je brez veze to komentirat ampak sedaj si se pa izkazal kakšen si.
Najbolje je sedaj pljuvat po nas,ki smo te naučili sploh osnovno uporabo računalnika.
Se spomenš? Da ne govorim o WsWinu.
Se spomneš koliko krat sem ti rihtal vremensko postajo,ki si jo še isti dan sesul?
Ogromnokrat!

A kje so še drugi člani,ki so ti pomagali?
Da ne naštevam naprej kakšno zgago si zganjal...
In sedaj smo gostilniški forum? Super a ne!

Pravijo,da dobrota je sirota. In res je!

Gorazd

Citat od: max dne 19. Februar 2010, 22:31:19
Zakaj si spet pobrisal vse svoje prispevke v temi zunanji  WEB CAM  :icon_question:
Ne vem v čem je to fora? Ta dva odgovora na tvoja vprašanja sedaj izgledata kot da bi se avtorja pogovarjala sama s seboj...
Ne gre to tako! Enkrat si že delal takšno zbrko se spomniš :icon_arrow:
Maverick, veš, ko sem kupil vremensko postajo in Wswin, sem se lotil branja tiste teme od začetka in je prav grozljivo, saj so odgovori brez vsakega smisla. Potem sem ugotovil, da manjka Maverick.
Vsak človek pušča sled za sabo, včasih se odločimo prav, včasih tudi narobe. Ampak sprejeti moramo posledice svojih dejanj. Za nazaj ne moramo popravljati odločitev, lahko pa sprejemamo nove. Tako mislim, da bi moralo biti tudi tu, saj je forum namenjen tudi učenju nas, ki se šele uvajamo in spoznavamo nove reči.
Še naprej ti želim obilo užitkov ob spremljanju vremena.

Gorazd

Mejte se radi

Ekolog

Citat od: polo dne 23. Februar 2010, 12:48:28
Ja Blaž!
Saj je brez veze to komentirat ampak sedaj si se pa izkazal kakšen si.
Najbolje je sedaj pljuvat po nas,ki smo te naučili sploh osnovno uporabo računalnika.
Se spomenš? Da ne govorim o WsWinu.
Se spomneš koliko krat sem ti rihtal vremensko postajo,ki si jo še isti dan sesul?
Ogromnokrat!

A kje so še drugi člani,ki so ti pomagali?
Da ne naštevam naprej kakšno zgago si zganjal...
In sedaj smo gostilniški forum? Super a ne!

Pravijo,da dobrota je sirota. In res je!
Ne zdej spreminjat teme, jaz sem pisal o nečem drugem, zgleda, da si nisi temeljito prebral zgornjega posta, verjamem, da si ga nisi, ker RESNICA BOLI, tako je, nažalost

A tisto glede wswina pa postaje mi pa misliš še 10 let metat pod nos al kako, saj sem tudi jaz velik kermu pomagal pa se zdej ne hvalim s tem

Pihe

Maverick,Ekolog,itd.
Vsak človek mora najprej odrast.Kar pomeni,da mora sprejeti odgovornost za svoja dejanja in odločitve.
In vprašaj se malo,če nisi tudi ti s tvojim nenehnim razsuvanjem svojega WsWina( in potem posledično na stotine butastih vprašanj,zakaj je do tistega prišlo  :icon_exclaim:) pripomogel, da nekaterih članov ni več tu?
Ne postavljaj se zdaj v vlogo žrtve in na stran tistih, ki so odšli prav zaradi takih bedarij,kot si jih ti pisal tu pred leti. In ne glede na to,da si brisal svoje vnose, smo nekateri tu od začetka in vemo, kako so te nekateri,po katerih zdaj pljuvaš, računalniško opismenili.
"Pomagal" si ustvarit štalo na forumu, sedaj pa se postavljaš nad to, kot nekdo,ki ima od vsega začetka razčiščene pojme.Ma daj no,saj nismo od včeraj! :banghead:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ekolog

Citat"Pomagal" si ustvarit štalo na forumu
Štalo vi ustvarjate na forumu dan za dnem pa se tega sploh ne zavedate :banghead: :icon_mrgreen:

JaniS